Sistem iyi ama kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarım sistemimin iyi olduğunu söylüyor ancak valorantta en en düşük ayarlarda çatışmadayken 50 fps , csgo da 80 fps alıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 çekirdek
8 gb ddr3 ram
4gb

1 Tb hdd
Tüm sürücülerim güncel durumda . Advanced system care kullanıyorum o yüzden Ccleaner gibi kullandığım program tarzı şeyleri önermeyin. Ekran kartı ayarlarımda her şey performansa ayarlı. Format demeyin arkadaşlar öyle bir şansım yok başka çözümünüz varsa cevap bekliyorum.
Boş yorum atanı spamlıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
baktım kardeşim sıkıntı yok

önceki mesajlarda belirttigim gibi temiz kanka
Disklerini temizle bilgisayarın en ince ayarına kadar çöp dosyaları sil format atma şansın yok ise geri yükleme öneriririm dostum yeni gibi kullanmaya başlarsın başka verebiliceğim tavsiye malesef kalmadı

Üye
8 HİZMET YILI
Valorant yeni oyun olduğu için optimizasyon sorunları var güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum. saygılarımla.....

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
valorant csgo'ya biraz daha gelişmiş bir oyun hocam fps düşüşü yaşamanız normal

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum bu sorun benim başıma pubg mobilde geldi. ui açınca oyun çok fena kasıyor. benim pc çoğu oyunda zorlanmadan oynarım ama pubg mobilde kasıyor. Ama soruna çözüm buldum. Gameloop emulatörde ayarlar kısmında motor ayarlarını directx yada opengl denedim ayarları yükseltttim ve Gameloop oyunu otomatik d ye kuruyor onuda silip C diskine(ssd disk) kurum oyun manyak hızlı oldu. Kasma %90 düştü ve grafik ayarları mükemmel oldu..

nasıl yaptığını banda anlatırmısın bendede aşırı kasma takılma donma var help yani

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlarım sistemimin iyi olduğunu söylüyor ancak valorantta en en düşük ayarlarda çatışmadayken 50 fps , csgo da 80 fps alıyorum.
2 çekirdek
8 gb ddr3 ram
4gb

1 Tb hdd
Tüm sürücülerim güncel durumda . Advanced system care kullanıyorum o yüzden Ccleaner gibi kullandığım program tarzı şeyleri önermeyin. Ekran kartı ayarlarımda her şey performansa ayarlı. Format demeyin arkadaşlar öyle bir şansım yok başka çözümünüz varsa cevap bekliyorum.
Boş yorum atanı spamlıyorum
işlemcinin ghz değeri düşük kalıyor cs go işlemci bazlı çalışan bir oyun ve valorant henüz beta aşamasında o yüzden optimizasyon sııkıntısı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...