şöyle demek istiyorum hiç hatırlamıyorum anakart modelim bu değil ve nasıl düzeltirimAnakartın bu değil mi ? Bu degil ise spoofer mi kullandın ?
Belli ki spoofer kullanmıştın. Bios pilini çıkar tak. Eğer olmaz ise format at.şöyle demek istiyorum hiç hatırlamıyorum anakart modelim bu değil ve nasıl düzeltirim
format olmaz ama bios olabilir deniyim bari ya Moralımı bozuyor ama söyle ki illerde bir sıkıntı çıkarır mı bu sekelde kalsaBelli ki spoofer kullanmıştın. Bios pilini çıkar tak. Eğer olmaz ise format at.
Sorun olmaz. Garantisi var ise sorun olabilir ama. Ayrıca spoof kullandın degil mi ?format olmaz ama bios olabilir deniyim bari ya Moralımı bozuyor ama söyle ki illerde bir sıkıntı çıkarır mı bu sekelde kalsa
%100 spof kullanmıştır. unspoof yapması gerek.Sorun olmaz. Garantisi var ise sorun olabilir ama. Ayrıca spoof kullandın degil mi ?
Sagda solda paylasilan spooferlar oldugu belli. Format atinca düzeliyor.%100 spof kullanmıştır. unspoof yapması gerek.
%100 spof kullanmıştır. unspoof yapması gerek.
öncelikle format + bios pill çıkart tak yapın ardından kasanın güç tuşuna bilgisayar kapanana kadar basılı tutun ardından 15 saniye daha basılı tutun.peki nasıl yapacağım onu yardımcı olur musun?
bunu formatsız düzeltme sansım yok mu ?öncelikle format + bios pill çıkart tak yapın ardından kasanın güç tuşuna bilgisayar kapanana kadar basılı tutun ardından 15 saniye daha basılı tutun.
sonrasında anakarta geçen güç kablosunu çıkartıp takın
önce formatsız dediklerimi yapın olmazsa format ile birlikte denemek gerekebilir. bi yapıp kontrol eder misiniz?bunu formatsız düzeltme sansım yok mu ?
hocam bios pili çıkar tak veya cmos sıfırla .bunların faydası olmazsa formatın bi faydası olmazMerhaba, bilgisayarımda sistem modeli anakart proxyfn-26623 yazıyor. Bu neden olabilir ve bunu nasıl düzeltirim? İyi forumlar.