Uzman Üye
yukarda foto attım şimdiki sistemim pubg cok kasıyor,lobideyken 57-58 fps alıyorum,oyuna girdiğm zaman 20-30 alıyorum buda kasmaya donmaya neden oluyor2500-3000 arası ikinci el bir cihaz alabilirsin eğer aşabilirim diyorsan incehesap üzerinden hazır sistemlere bakabilirsin
yukarda foto attım şimdiki sistemim pubg cok kasıyor,lobideyken 57-58 fps alıyorum,oyuna girdiğm zaman 20-30 alıyorum buda kasmaua donmaya neden oluyor
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
|
Giriş Yap
|
mesela nekadar eklemem gerekiyor belrttiğim fps almam içinO Fiyatlarda Bulman Zor Olur Biraz Para Eklersen Daha İyi Bir Sistem Al . Acele Etme
Bana Sorarsan Hedefin 60-70 Fps Olmamalı Eski Bilgisayarımda 40 Fps Alıyordum 2 Yıl Bekledim 1660ti Sistem Topladım pubg pc oynamasamda yaptığımdan memnunummesela nekadar eklemem gerekiyor belrttiğim fps almam için
yani eğer sabredebilirsen bi 1500 lira daha eklediğinde çok iyi bir sistem alabilirsinmesela nekadar eklemem gerekiyor belrttiğim fps almam için
arkadaşa katılıyorum bende 6 yılımı bilgisayar mesleğine verdim ücretsiz çalıştım sevdiğim bir konudur neyse dediği gibi 1500 tl gibi bir fiyat daha eklersen çok iyi pc alabilirsin hemde o ara indirimleride takip edersin süper bir bilgisayar bulursun.yani eğer sabredebilirsen bi 1500 lira daha eklediğinde çok iyi bir sistem alabilirsin
Knkam en az 1.500 - 2.000 TL daha eklemen gerekiyo üstüne çünki şuanki dolar kuruna göre fiyatlar baya arttı yukarda arkadaş ekran kartını rx580 i önermiş benim 2. sistemde takılı olan ekran kartı full ayarlar 1080 p de 110 120 FPS arası alıyorum bilgin olsunmesela nekadar eklemem gerekiyor belrttiğim fps almam için
amd redeon 6500 ekran kartı varSistemine şimdi baktım da ekran kartı alsan yeter gibi duruyor RAMin 8 gb zaten mhz si düşük olabilir ama fazla sorun olmaz. Ekran kartı olarak gt1030 a bak bi senin sistemine uyumlu mu diye
Evet fakat o ekran kartı artık eskidi yanlış bilmiyorsam 2014 civarında çıkan bir ekran kartı olması lazım. Sistemine uyumlu güncel sayılacak ekran kartlarına bakmanda fayda var.amd redeon 6500 ekran kartı var
Knkam 1030 alıp napacak 1030 ile steam pubg yi oyanayamaz ki bende 2 tane sistem var birisinde 1050 var 50 60 fps arası alıyorum öteki sistemde rx580 var 110 120 fps alıyorum, hemde arkadaşın işlemcisi kötü darboğaz yapabilir ekran kartını yükseltmeye kalksa bile. (Lobideyken hariç oyun içi)Sistemine şimdi baktım da ekran kartı alsan yeter gibi duruyor RAMin 8 gb zaten mhz si düşük olabilir ama fazla sorun olmaz. Ekran kartı olarak gt1030 a bak bi senin sistemine uyumlu mu diye
1030 ortalama 60-70 fps veriyor diye biliyorum kaldı ki 1050'nin hakkını yiyorsun bende 1050 var 5-6 ay önce oyuna girdiğimde 120fps civarında alıyordum. Tabi güncellemeler vs değişiklikler yaratmıştır fakat bu kadar fark olacağını sanmıyorum. Gerçi yanında ki diğer sistem parçalarına bakmak da lazım.Knkam 1030 alıp napacak 1030 ile steam pubg yi oyanayamaz ki bende 2 tane sistem var birisinde 1050 var 50 60 fps arası alıyorum öteki sistemde rx580 var 110 120 fps alıyorum, hemde arkadaşın işlemcisi kötü darboğaz yapabilir ekran kartını yükseltmeye kalksa bile. (Lobideyken hariç oyun içi)![]()