Süper Üye
Kasa toplamasi daha iyi ama ekran kartsız saglam toplar suan ekran karti yok piyasadaO fiyata laptop mantikli
Kasa toplamasi daha iyi ama ekran kartsız saglam toplar suan ekran karti yok piyasadaO fiyata laptop mantikli
| %18 indirim | 12864.81 TL |
| 9871.73 TL (KDV ve kargo dahil) |
Kasa toplamak yerine monster laptop al bence daha çok iş görürmerhaba arkadaşlar 11 bine yakın bir bütçem var hem 144 fps valorant oynamak istiyorum hemde 144 hz bir monitör klavye mause kulaklık vs var sadece kasa ve monitör lazım yardım ederseniz teşekkür ederim
Yok kardeşim laptop cabuk bozuluyo kasa öneririm saglam yatirim gibi satarsin yineKANKA APO SİSTEM alabilirsin onlar hem iiy hemde fiyat performans ürünü tavsiye ederim
Post automatically merged:
laptop al diyenler de haklı hem yanında taşıyabilirsin hem aynı işlevi görür
merhaba arkadaşlar 11 bine yakın bir bütçem var hem 144 fps valorant oynamak istiyorum hemde 144 hz bir monitör klavye mause kulaklık vs var sadece kasa ve monitör lazım yardım ederseniz teşekkür ederim
kanka laptoptan koruyorum ya 1 yıl sonra oyun oynatmamaya başlıyolar ısınma sorunu yüzündenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmakıne yanıyor kanka bunu al sıkıntı yasamazsın