bence rx5600 xt yerine rx 5700t alırsan en iyisini yapmış olurusn6000 tl ile bu sistemi mi almalıyım;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yoksa kendim toplayıp içine r5 2600 ve rtx 2060 mı almalıyım anlayan varsa sistem toplayıp altına yorum atabilir ama lütfen ama lütfen para biriktir 2070 al vs laflarduymak istemiyorum max bütçem 6100 haydi görelim sizi
rx 5600xt yerine rtx 2060 daha cazip geliyor nvidia olduğu için ama işlemci aşırı güçlü ve güzel kafam çok karışıkalınablir bence dostum işlemcisi gayet iyi kullanmıştım
Dediğine çok zaman önce baktım ama unlost'un bilgisayarları çok pahalı zaten 6000 tl aralığında bakıyorum ve galiba itopya amd ile sözleşmeli çoğu zaman ağırlıklı rx kartını kullanıyorlarkanka ilk başta itopyadan unlost un pc lerine bi bak orda bitanesini seçip istediğin bileşenleri değiştirebilirisin
kardeşim kendi istediğimi toplayınca bütçeyi 2'ye katlıyorum böyle yorum için yorum yapmayın lütfen yardım için danışıyorum sizereis kendin topla daha iyi olur en azından kendi istediğin olur
Kardeşim bunu söylediğin ve yorumunu belirttiğin için teşekkür ederim ilk başta sonra ise şunu söylemek isterim bir sistem toplayıp buraya gönderebilir misin rica etsem biz de fikirlerimizi belirtelim bu arada sistem de ya rx5600xt ya da rtx 2060 olmalı teşekkürlerben 6000 tl ye kendim toplar üstünede para arttırırım
Kardeşim toplanmıyor allah aşkına dolar kaç tl olmuş işlemciler uçmuş ekran kartları el yakıyor nasıl toplayacağım 6kya güzel sistem 2018'de miyiz yahuKendin topla en mantıklısı 6kya güzel toplarsın
Şuana kadar okuduğum mantıklı yorumlardan ilk 3'e girer teşekkürler kardeşim bence de ben kampanya indirim kovaliyimdonanım arşivi bu aralar sistem toplamaz donanım arşivine bak diyenlere söylüyorum tekno biyotik de indirimler yapıyor istedigin sistemi kampyada bulursan kaçırma kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?