en mantıklısı budur teknobiyotik virüs yüzünden daha sıkı çalışıyor kampanya yapıyor yeni yeni sistemleri var bakabilirsin teknobiyotik sitesindenŞuana kadar okuduğum mantıklı yorumlardan ilk 3'e girer teşekkürler kardeşim bence de ben kampanya indirim kovaliyim![]()
letgodan toplayabılırsınKardeşim toplanmıyor allah aşkına dolar kaç tl olmuş işlemciler uçmuş ekran kartları el yakıyor nasıl toplayacağım 6kya güzel sistem 2018'de miyiz yahu
2. el bilgisayar çok mantıklı gelmiyor banaletgodan toplayabılırsın![]()
Kardeşim çok güzel yorum yapmışsın bu işten anlıyor gibisin var mı bildiğin bir sistem önerin falan boş yorum yapıyor gibi oluyor ama 6k vereceğim bir bilgisi olan arkadaş varsa yardım ederse hayır dememHazır oem sistemler genel olarak hazırlanıyor yani şey gibi düşün en sevdiğin yemeği en iyi sen bilirsinhazır oemlerin içeriklerinden hangisi sana uyuyor neye ihtiyacın var bakabilirsin. Özellikle karşılaştırma sitelerinden hangi oyun hangi kartta ya da işlemcide ne performans veriyor gözlemleyebilir ona göre tercihlerde bulunabilirsin. Yani öyle kabaca şu sistem süper deyip almak çok saçma geliyor şahsen bana. Ne yapacaksın ona karar verip ona göre detaylı incelemek gerekiyor. Neticede PC toplamak, manita yapmak gibi bişey öyle göz ardı edersen hayatını çöp eder pişman olursun
verdiklerinden de vazgeçmek kolay olmuyor. Kolay gelsin
Ciddi anlamda sistem toplamak istiyorsan şahsen en zevk aldığım şeydir parça parça toplayıp bir araya getir yani çok zor değil. Yani sen ne kadar uzun uzadıya tavsiye dinlesen de keyfine göre modifiye etmek ancak seni doyurur. Direkt olarak şunu al bunu al demek istemem sana ama, PSU, İşlemci , Ekran kartı bu üç zamazingoya bütçeyi biraz doğrult arta kalanlarla toplarsın. Yani FPS gaming diyorsan güzel bi monitör de lazım bu bahsettiklerimi ucuz yoldan 2. el felan düzgün RAM'lerle destekledin mi oooh tadından yenmezKardeşim çok güzel yorum yapmışsın bu işten anlıyor gibisin var mı bildiğin bir sistem önerin falan boş yorum yapıyor gibi oluyor ama 6k vereceğim bir bilgisi olan arkadaş varsa yardım ederse hayır demem![]()