bunu orta grafiklere veya düşüğe aldığımda oynanabilir şekle sokarım yaniBenchmark sitelerine baktım. 1080p max ayarlarda 35 fps diyor
Minimum gereksinimi gösteriş olarak yazıyorlar. Orta grafikte bile biraz sıkıntı çekebilirsin.Sistemin PUBG minimum gereksinimlerini karşılıyor.
Tabi ki oynar oynayamaz değil ama orta ayarlarda bile alacağı fps 50-55 olur o da ekranla uyuşmadığı için bi tık sıkıntı çıkartır.1050 çok iyi bir kart değil ama ayarları düşürüp oynar. İmkanı olursa ilerde yükseltir ekran kartını.
16 yapıcam evet kısa zamandaYakın bi arkadaşımda da senin sistemine çok yakın bir sistem var stabil olarak 60 fps alamıyor ama 70 ve 40 arası değişen değerler alıyor. 8gb ram fps spikelarına sebep olabilir (anlık donmalar 0-1 fps e düşmeler) 16 ya yükseltme imkanın varsa yükseltmeni öneririm
Edit: yüksek ihtimal dizüstü kullanıyorsun eğer öyle ise 1050m veta 1060m gibi kartlar çıkmamış olsa da dizüstü kartlarından çok da masaüstü performansı beklememek lazım benim dizüstü bilgisayarımda 1050ti var kasamdaysa 960 kasam dizüstüne göre neredeyse 2 kat daha fazla performans sağlıyor
yazdım dostum başlığa kocamanhangi oyunları oynucağına bağlı lolda 120 - 150 alırsın csgo 1024x768 düşük ayarlarda 200 alırsın rahat