27 Kas 2021 Yasaklandı #1 NXSoftware N Banlı Üye Katılım 13 Tem 2018 Mesajlar 924 Çözümler 2 Tepki puanı 106 Ödüller 7 7 HİZMET YILI The Forest'ı düşük ayarlarda felan kaldırırmı?
Çözüm P P POLAT THE ALEMDAR 27 Kas 2021 The Forest İçin Minumum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7. İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz. Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 5 GB kullanılabilir alan. Ses Kartı: DirectX®-compatible. İlave Notlar: 32 bit Windows kullanıcılarının sistemlerinde kullanılabilir en az 4 gb ram olduğundan emin olmaları gerekir Sisteminizi bu gereksinimler ile karşılaştırıp sisteminizde çalışıp çalışmaycağınızı anlayabilirsiniz The Forest İçin ÖNERİLEN Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560...
The Forest İçin Minumum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7. İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz. Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 5 GB kullanılabilir alan. Ses Kartı: DirectX®-compatible. İlave Notlar: 32 bit Windows kullanıcılarının sistemlerinde kullanılabilir en az 4 gb ram olduğundan emin olmaları gerekir Sisteminizi bu gereksinimler ile karşılaştırıp sisteminizde çalışıp çalışmaycağınızı anlayabilirsiniz The Forest İçin ÖNERİLEN Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560...
27 Kas 2021 #2 POLAT THE ALEMDAR P ONLY DEAD ONES SEE : ) Süper Üye Katılım 11 Ağu 2019 Mesajlar 600 Çözümler 127 Tepki puanı 145 Ödüller 7 6 HİZMET YILI The Forest İçin Minumum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7. İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz. Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 5 GB kullanılabilir alan. Ses Kartı: DirectX®-compatible. İlave Notlar: 32 bit Windows kullanıcılarının sistemlerinde kullanılabilir en az 4 gb ram olduğundan emin olmaları gerekir Sisteminizi bu gereksinimler ile karşılaştırıp sisteminizde çalışıp çalışmaycağınızı anlayabilirsiniz The Forest İçin ÖNERİLEN Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible İYİ FORUMLAR Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
The Forest İçin Minumum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7. İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz. Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 5 GB kullanılabilir alan. Ses Kartı: DirectX®-compatible. İlave Notlar: 32 bit Windows kullanıcılarının sistemlerinde kullanılabilir en az 4 gb ram olduğundan emin olmaları gerekir Sisteminizi bu gereksinimler ile karşılaştırıp sisteminizde çalışıp çalışmaycağınızı anlayabilirsiniz The Forest İçin ÖNERİLEN Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible İYİ FORUMLAR
27 Kas 2021 #3 BestOF B Seçkin Üye Katılım 29 Haz 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 Tepki puanı 33 Ödüller 4 Yaş 31 5 HİZMET YILI MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible İlave Notlar: 32bit windows users need to ensure they have at least 4gb of ram usable on their system. ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible muhtemelen açar ama bıraz kasar sanırım dene acıcaktır Oyla 0 Olumsuz oyla
MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible İlave Notlar: 32bit windows users need to ensure they have at least 4gb of ram usable on their system. ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Quad Core Processor Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible muhtemelen açar ama bıraz kasar sanırım dene acıcaktır