Ekran kartı hariç dizdiğim sistem oyun için gayet iş görür bir sistem, malum önceden 6kya üst düzey sistem alabiliyorduk şuan orta düzey sistem ekran kartsız sistem alabiliyoruz ancak.
Anakart:
Anakart Açıklama: Hala yeni sayılabilecek bir xmp ve turbo boost gibi özellikleri 128gb ram desteği 2x m2 ssd desteği var
İşlemci: hepsiburada.com/intel-core-i5-10400f-2-90ghz-lga1200-12mb-cache-islemci-p-HBV00000WIZ2C?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000WIZ2C&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
İşlemci Açıklama: i5 10400f fiyat segmentinde bana göre oyun için en iyi f/p işlemci ancak render kısmında amd kadar başarılı değil, oyun konusunda ryzen 5 3600xten daha başarılı
Ram x2:
Ram Açıklama: Pek bir açıklamaya gerek yok eğer rgb merakın varsa (benim hastalık denecek kadar var
) Corsair Vengeance Rgb Pro modeli veya Adata Xpg D51 önerebilirim
SSD:
SSD Açıklama: 240gb kapasitesi olan bir ssd sadece windows kurarsın ve istediğin birkaç oyunu kurarsın 2400mb okuma / 900mb yazma hızı var
HDD:
HDD Açıklama: Basit bir 1tb sata3 HDD istediğin her şeyi kurarsın + olarak WD Blue serisi HDDler benim favori HDD serimdir çok sessiz arıza yapmayan harika bir HDD bir HDD ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi
PSU:
PSU Açıklama: 80+ sertifikalı Aerocool marka 700w psu Aerocool zaten psu konusunda önde gelen markalardan öneriyorum.