Sistemimi yeniden toplamak istiyorum, önerileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1650 ye vereceğin parayı 980ti al inan çok daha iyi olur.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
butce konusuna bakarsak 10000 bıne toplayacaksan ekran kartı rtx 2060 yada 2070 yada 3060 bakabılırsın

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Cuma akşanları saat 22:00'da Gaming Gecesi oluyor incehesapta oradan uyguna bişeyler yakalabilirsin güzel kartlar geliyor yakalamak gerekir fiyat olarak

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ekran kartı hariç dizdiğim sistem oyun için gayet iş görür bir sistem, malum önceden 6kya üst düzey sistem alabiliyorduk şuan orta düzey sistem ekran kartsız sistem alabiliyoruz ancak.

Anakart:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Anakart Açıklama: Hala yeni sayılabilecek bir xmp ve turbo boost gibi özellikleri 128gb ram desteği 2x m2 ssd desteği var

İşlemci: hepsiburada.com/intel-core-i5-10400f-2-90ghz-lga1200-12mb-cache-islemci-p-HBV00000WIZ2C?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000WIZ2C&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

İşlemci Açıklama: i5 10400f fiyat segmentinde bana göre oyun için en iyi f/p işlemci ancak render kısmında amd kadar başarılı değil, oyun konusunda ryzen 5 3600xten daha başarılı

Ram x2:

Ram Açıklama: Pek bir açıklamaya gerek yok eğer rgb merakın varsa (benim hastalık denecek kadar var :)) Corsair Vengeance Rgb Pro modeli veya Adata Xpg D51 önerebilirim

SSD:

SSD Açıklama: 240gb kapasitesi olan bir ssd sadece windows kurarsın ve istediğin birkaç oyunu kurarsın 2400mb okuma / 900mb yazma hızı var

HDD:

HDD Açıklama: Basit bir 1tb sata3 HDD istediğin her şeyi kurarsın + olarak WD Blue serisi HDDler benim favori HDD serimdir çok sessiz arıza yapmayan harika bir HDD bir HDD ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi

PSU:

PSU Açıklama: 80+ sertifikalı Aerocool marka 700w psu Aerocool zaten psu konusunda önde gelen markalardan öneriyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
r5 3600 - 16 gb 3200 mhz ram b450 anakart alırsan senin işin çözülür dostum ikinci elden bi araştır

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba öncelikle. Şuan kullandığım bilgisayarda gtx 1050 ti var ve elimde yaklaşıp olarak 7-9 milyar arasında bir bütçe var ve bilgisayarı yenilemek istiyorum bu yüzden yardımlarınız ihtiyacım var
Amacım bütün oyunları en kötü orta grafik ayarlarında oynayabilmek. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ekran kartını yenileri bu yüzden işlemci konusunda iyi bir şeyler arıyorum. Ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum ama ekran kartı için bütçem yok ama ilerde en kötü gtx 1650 veya daha iyisini alabilirim.
İhtiyacım olanlar
İşlemci ( şuan kullandığım i5 2500k)
Anakart
Ram
Gerekli olacaksa yeni güç kaynağı ( şuan bilgisayara erişimim yok bu yüzden güç kaynağını değiştirmem gerekebilir .
Diğer ekipmanları yenilemek istediğim içinde ne kadar uygun ve fiyat performans ürünü olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim
donanım açısından internetteki videolara bakabilirsin ama pc toplarken iyi bi monitör almaya dikkat et ben zamanında pc toplarken csgo da 250 300 fps alabilecek bi pc topladım ama monitörü 60hz aldım fjsıoajfoısa yani 60 dan sonrası fps çöpe gitmiş oldu 250 300 fps alacağıma 150 200 alıp 144hz monitör alsaydım çok çok daha fazla akıcı oynardım buna dikkat ederek pc al

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bana göre hazır kasa yada laptop al uğraşma

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba öncelikle. Şuan kullandığım bilgisayarda gtx 1050 ti var ve elimde yaklaşıp olarak 7-9 milyar arasında bir bütçe var ve bilgisayarı yenilemek istiyorum bu yüzden yardımlarınız ihtiyacım var
Amacım bütün oyunları en kötü orta grafik ayarlarında oynayabilmek. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ekran kartını yenileri bu yüzden işlemci konusunda iyi bir şeyler arıyorum. Ekran kartının yetersiz olduğunu biliyorum ama ekran kartı için bütçem yok ama ilerde en kötü gtx 1650 veya daha iyisini alabilirim.
İhtiyacım olanlar
İşlemci ( şuan kullandığım i5 2500k)
Anakart
Ram
Gerekli olacaksa yeni güç kaynağı ( şuan bilgisayara erişimim yok bu yüzden güç kaynağını değiştirmem gerekebilir .
Diğer ekipmanları yenilemek istediğim içinde ne kadar uygun ve fiyat performans ürünü olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim
sana tavsiye edeceğim sistem sıfır ekran kartsız sistemdir senin işini görecektir elindeki 1050ti tak kullan

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şu ankini satıp hazır alırsan daha iyi olacaktır.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
  1. Cooler Master H500 ARGB Mid Tower kasa
  2. KIOXIA 500gb ssd
  3. Slicon power 32GB ram
  4. Gigabyte Aorus 24.5 inch 0.4ms IPS G-sync gaming monitor
  5. MSI Geforce RTX 3060Tİ 8GB 256 Bit ekran kartı
  6. İntel core i7 11. nesil 3.6GHz 8çekirdek işlemci
  7. Cooler Master MasterLiquid işlemci sıvı soğutucu
  8. CorsAIR RGB klavye
  9. MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI ATX Anakart
canavar^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...