Onaylı Üye
Merhabalar forumda gezerken üyelerin altında rozetler gördüm yıl rozetleri yılbaşı rozetleri gibi o rozetleri nasıl alabilirim
buradan kendi profiline girMerhabalar forumda gezerken üyelerin altında rozetler gördüm yıl rozetleri yılbaşı rozetleri gibi o rozetleri nasıl alabilirim
hoxam birşey sormak istiyorım 1 yıllık üye rozetini ne zaman alırım 1 yıl oldu galibaMerhaba, forumda yılbaşı klip vs etkinliklerinde rol oynayarak alınan rozetler kısacası forumda aktif olup alabilirsin.
hocam 1 2 güne gelirhoxam birşey sormak istiyorım 1 yıllık üye rozetini ne zaman alırım 1 yıl oldu galiba
buradan kendi profiline girMerhabalar forumda gezerken üyelerin altında rozetler gördüm yıl rozetleri yılbaşı rozetleri gibi o rozetleri nasıl alabilirim
Çok teşekkürler hocam eline sağlık çok güzel anlatmışsın, sanırım normal üye oldugumdan şuan göremiyorum öne çıkan kısmınıburadan kendi profiline gir
Ekli dosyayı görüntüle 84993
ödüllere tıkla kankam
Ekli dosyayı görüntüle 84994
sonra buraya tıkla
Ekli dosyayı görüntüle 84995
şimdi burada 2 seçenek var öne çıkan ödüller yorumlarda senin de dediğin gibi altında gözükür mevcut ödüllerde ise sahip olduğun ödülleri görebilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 84996
şimdi son olarak şu sol tarafta yuvarlak için aldığım yerden seçmek istediğini tek tek tıklayıp koyabilirsin hesabının altında ve üstüne gelip basılı tutarsan eğer istediğini sırasıyla koyabilirsin umarım anlaşılır olmuştur
Ekli dosyayı görüntüle 84997
onaylı üye olunca açılır o kankam konuyu raporlada kapansın millet boş yorum atmasınÇok teşekkürler hocam eline sağlık çok güzel anlatmışsın, sanırım normal üye oldugumdan şuan göremiyorum öne çıkan kısmını