Radar hilesini kullandığında eğer sizi birisi izlerse yere bakmış gibi gözüküyorsunuz, birine ateş ettiğinizde doğrudan adama aim varmış gibi görünüyor. Bence geliştirilmesi lazım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
hocam hala böyle mi ona göre kullanıcam?
Katılıyorum ve radar düzgün çalışmıyor haritada bazen donuyor oyuncu yer degiştiriyor ama haritada aynı yerde duruyor olarak gözüküyor
Oyle kanka valla ben suanlık kestim kullanmayı
Evet adamlar degiştiriken gec geliyor bazen kafa karıstırıyor
Şuanda zaten crash atıyor hile yere bakma olayı olsaydı 1 el girdiğimde neden yere bakıyorsun derlerdi herhalde öyle bir durum yaşamadım ve şunu da demek istiyorum arkadaşlar haritada donuyor bakıyorum ölüyorum diyorsunuz da adam hile için baya uğraşıyor böyle undetected bir hileyi zor bulursunuz kıymetini bilin bence yeri geldiğinde haritaya bakın legit oynayın yaniYere bakması şüphelendirir. Eğer böyle bir durum varsa fixlenmesi iyi olur.
Kardeşim yere bakıyorsan senin sorunun yere bakmıyacaksın radardan adamın nerede oldugunu görüp oraya cross koy o zaman + olarak radar bozuk çalışıyor demiş bir arkadaş radar bozuk değil adamlar çok uzaktayken gözükme o yerinde duruyor olarak gördüğünüz şey adamların kaybolmadan önceki son konumudur.
Şuanda zaten crash atıyor hile yere bakma olayı olsaydı 1 el girdiğimde neden yere bakıyorsun derlerdi herhalde öyle bir durum yaşamadım ve şunu da demek istiyorum arkadaşlar haritada donuyor bakıyorum ölüyorum diyorsunuz da adam hile için baya uğraşıyor böyle undetected bir hileyi zor bulursunuz kıymetini bilin bence yeri geldiğinde haritaya bakın legit oynayın yani
Kardeşim yere bakıyorsan senin sorunun yere bakmıyacaksın radardan adamın nerede oldugunu görüp oraya cross koy o zaman + olarak radar bozuk çalışıyor demiş bir arkadaş radar bozuk değil adamlar çok uzaktayken gözükme o yerinde duruyor olarak gördüğünüz şey adamların kaybolmadan önceki son konumudur.
Valla ben girdim evet donma oluyor ama 1 saniye sonra tekrardan düzeliyor tamam dondu diyelim sen zaten adamın orda olduğunu biliyorsun gayet vurabilirsin veya nereye gideceğini tahmin edebilirsinKral arada radar donuyor istersen yanında ol adamı sabit gösteriyor adam sagdaysa soldan cıkıyo evet yakınında olunca gözüküyor veya kendi takım arkadaşın olunca adamların yeri belli oluyor ama bazen radar yanlıs gösteriyor
Aynı fikirdeyim, ücretsiz üstelik.Şuanda zaten crash atıyor hile yere bakma olayı olsaydı 1 el girdiğimde neden yere bakıyorsun derlerdi herhalde öyle bir durum yaşamadım ve şunu da demek istiyorum arkadaşlar haritada donuyor bakıyorum ölüyorum diyorsunuz da adam hile için baya uğraşıyor böyle undetected bir hileyi zor bulursunuz kıymetini bilin bence yeri geldiğinde haritaya bakın legit oynayın yani
Kral ben hileyi kötülemiyorum hileyi yapan arkadaşın emegine saglık ben sadece eksiklerini ve fikrimi öne sürdüm bukadarValla ben girdim evet donma oluyor ama 1 saniye sonra tekrardan düzeliyor tamam dondu diyelim sen zaten adamın orda olduğunu biliyorsun gayet vurabilirsin veya nereye gideceğini tahmin edebilirsin
nereden bilsin o kardeş daha önce ultra üye olmamış kiKardeşim yere bakıyorsan senin sorunun yere bakmıyacaksın radardan adamın nerede oldugunu görüp oraya cross koy o zaman + olarak radar bozuk çalışıyor demiş bir arkadaş radar bozuk değil adamlar çok uzaktayken gözükme o yerinde duruyor olarak gördüğünüz şey adamların kaybolmadan önceki son konumudur.
Bunun konuyla ne alakası var? Konu ultra üye olup olmamakmınereden bilsin o kardeş daha önce ultra üye olmamış ki![]()
radarı daha önce kullanmadığı için tecrübesi yok. mesela donuyor demiş. donma sebebi uzağa gittikleri için veya uzakta olan adamı göstermediği için oluyor. aynı chams gibi uzaktakiler görünmez. + biri izleyince aşağı bakıyor görünüyormuşuz demiş alakası bile yok meselaBunun konuyla ne alakası var? Konu ultra üye olup olmamakmı![]()