Sağlam yemişler seni, hangi site olduğunu bildirirsen yapabileceğin bazı şeyleri anlatabilirim. Sitenin ne olduğu da önemli bu konuda.Bir hafta önce csgo prime hesap aldımAdamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?
site filan farketmiyor güvenilir kişilerden alıcan büyük ihtimallen dolandırıldınBir hafta önce csgo prime hesap aldımAdamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?