desteğe yazıyorum iade olmuyor diyor whatsapp a yaz diyor whatsapp a yazıom cevap gelmiyor desteğe yazıom whatsaap a dicez diyor ordan oraya ordan orayahangi site sitenin desteği ile bağlantı kur
İadeyi cuma veya perşembe yaptılarsa zaten bu tür şeylerde 2 gün gecikiyor bir de araya haftasonu girdiği için şuan yatmamıştır adamların sana bir iade referans no ve banka talimatı göndermeleri gerek eğer gönderdilerse pazartesi sabah saatlerinde eline geçer para
tam olarak site nedir dostum. bilindik bir site değil mi bu? yoksa işin zor zaten. bir bardak suyu buzdolabına koy bencedesteğe yazıyorum iade olmuyor diyor whatsapp a yaz diyor whatsapp a yazıom cevap gelmiyor desteğe yazıom whatsaap a dicez diyor ordan oraya ordan oraya
Post automatically merged:
perşembe sabah hallederiz dediler yazdım akşam yapıcaz diyolar bile bile yapıyolar varya
aslında bilindik bir site site ismi vermek istemiyorum uyarı yerim diye adamlar sürekli iade yok devlet yasaklıyor falan diyordu dijital ürünlerde yokmuş dolandırıcılık yapıyorsunuz dedim aide edicez dediler direkt ama yine bekletiyolartam olarak site nedir dostum. bilindik bir site değil mi bu? yoksa işin zor zaten. bir bardak suyu buzdolabına koy bence
buzamana kadar bilindik sitelerden çokça alışveriş yaptım ve de çokça iade yaptım. iadelerin hepsi anında site üstündeki bakiyeme yansıdı. umarım halledersin. site ismi alamadığımdan fazla da yardımcı olamıyorumaslında bilindik bir site site ismi vermek istemiyorum uyarı yerim diye adamlar sürekli iade yok devlet yasaklıyor falan diyordu dijital ürünlerde yokmuş dolandırıcılık yapıyorsunuz dedim aide edicez dediler direkt ama yine bekletiyolar
bende çoğu zaman iade aldım özelden yazarsan atarim site ismini ama bu aşağılık insanlar bile bile bekletiyolar eminimbuzamana kadar bilindik sitelerden çokça alışveriş yaptım ve de çokça iade yaptım. iadelerin hepsi anında site üstündeki bakiyeme yansıdı. umarım halledersin. site ismi alamadığımdan fazla da yardımcı olamıyorum
şikayet edebileceğim biyer varmı kibence boşuna bekleme ss al o görüntüleri şikayet et çok beklersin kankam sana söyleyim
Kanka geçmiş olsun bir bardak su iç adamlar dolandırmış seni birde hangi site bizde dolandirilmayakBir hafta önce csgo prime hesap aldımAdamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum site baya bilindik bir site adamlar o kadar satıyor stoklarıGeçmiş olsun dostum umarım gerçekten iaden yapılır. Bu tarz işlemleri bilindik siteler dışından yapmayın. Sen hangi site üzerinden alım yaptın?
prehesap diye biyerKanka geçmiş olsun bir bardak su iç adamlar dolandırmış seni birde hangi site bizde dolandirilmayak