Siteden hesap aldım vermediler paramı iade ederler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence boşuna bekleme ss al o görüntüleri şikayet et çok beklersin kankam sana söyleyim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İadeyi cuma veya perşembe yaptılarsa zaten bu tür şeylerde 2 gün gecikiyor bir de araya haftasonu girdiği için şuan yatmamıştır adamların sana bir iade referans no ve banka talimatı göndermeleri gerek eğer gönderdilerse pazartesi sabah saatlerinde eline geçer para

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hangi site sitenin desteği ile bağlantı kur
desteğe yazıyorum iade olmuyor diyor whatsapp a yaz diyor whatsapp a yazıom cevap gelmiyor desteğe yazıom whatsaap a dicez diyor ordan oraya ordan oraya
Post automatically merged:

İadeyi cuma veya perşembe yaptılarsa zaten bu tür şeylerde 2 gün gecikiyor bir de araya haftasonu girdiği için şuan yatmamıştır adamların sana bir iade referans no ve banka talimatı göndermeleri gerek eğer gönderdilerse pazartesi sabah saatlerinde eline geçer para
:D perşembe sabah hallederiz dediler yazdım akşam yapıcaz diyolar bile bile yapıyolar varya

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
desteğe yazıyorum iade olmuyor diyor whatsapp a yaz diyor whatsapp a yazıom cevap gelmiyor desteğe yazıom whatsaap a dicez diyor ordan oraya ordan oraya

:D perşembe sabah hallederiz dediler yazdım akşam yapıcaz diyolar bile bile yapıyolar varya
tam olarak site nedir dostum. bilindik bir site değil mi bu? yoksa işin zor zaten. bir bardak suyu buzdolabına koy bence

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tam olarak site nedir dostum. bilindik bir site değil mi bu? yoksa işin zor zaten. bir bardak suyu buzdolabına koy bence
aslında bilindik bir site site ismi vermek istemiyorum uyarı yerim diye adamlar sürekli iade yok devlet yasaklıyor falan diyordu dijital ürünlerde yokmuş dolandırıcılık yapıyorsunuz dedim aide edicez dediler direkt ama yine bekletiyolar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aslında bilindik bir site site ismi vermek istemiyorum uyarı yerim diye adamlar sürekli iade yok devlet yasaklıyor falan diyordu dijital ürünlerde yokmuş dolandırıcılık yapıyorsunuz dedim aide edicez dediler direkt ama yine bekletiyolar
buzamana kadar bilindik sitelerden çokça alışveriş yaptım ve de çokça iade yaptım. iadelerin hepsi anında site üstündeki bakiyeme yansıdı. umarım halledersin. site ismi alamadığımdan fazla da yardımcı olamıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
buzamana kadar bilindik sitelerden çokça alışveriş yaptım ve de çokça iade yaptım. iadelerin hepsi anında site üstündeki bakiyeme yansıdı. umarım halledersin. site ismi alamadığımdan fazla da yardımcı olamıyorum
bende çoğu zaman iade aldım özelden yazarsan atarim site ismini ama bu aşağılık insanlar bile bile bekletiyolar eminim

bence boşuna bekleme ss al o görüntüleri şikayet et çok beklersin kankam sana söyleyim
şikayet edebileceğim biyer varmı ki :D 1 kere ayakkabı çalındı 2 kez bisiklet polis uğraşmıyor bile bunamı uğraşıcaklar

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum umarım gerçekten iaden yapılır. Bu tarz işlemleri bilindik siteler dışından yapmayın. Sen hangi site üzerinden alım yaptın?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
üstüne bi bardak su knk o adamlar seni yemiş neden beklesin ki 3 gündür anında transfer yapar

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu tarz web sitelerine pek güven olmaması gerektiğini düşünüyorum

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir hafta önce csgo prime hesap aldım :D Adamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?
Kanka geçmiş olsun bir bardak su iç adamlar dolandırmış seni birde hangi site bizde dolandirilmayak

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam gecen nerde gordum bılmıyorum ama bu sekılde dolandırıcılar ıcın savcılıga sıkayet formu gıbı bı sey war onu doldurup yollarsan yusuf yusuf edeceklerdır

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum umarım gerçekten iaden yapılır. Bu tarz işlemleri bilindik siteler dışından yapmayın. Sen hangi site üzerinden alım yaptın?
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum site baya bilindik bir site adamlar o kadar satıyor stokları
Kanka geçmiş olsun bir bardak su iç adamlar dolandırmış seni birde hangi site bizde dolandirilmayak
prehesap diye biyer

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kaç gündür bekliyosun iadeye ve büyük ihtimalle dolandırıldın ama teknik bi sıkınrtıda olmuş olabilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam biraz incelediğimde şikayetvar daki tüm sorunları çözmüşler sanırım çikayetler artar ve sıçarız diye korkmuşlar oraya şikayette bulunabilirsin bi dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzun süre bekletilmen sıkıntı kanka çözebildin mi naptın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...