Siteden hesap aldım vermediler paramı iade ederler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Zamanında PayTR'den sanal pos almış ve bir kaç iş yapmıştım. Öncelikle satın alım yaptığın sitenin kullandığı sanal pos'un (ödeme sayfasının) ss'ini at veya adını belirt. Eğer PayTR kullanıyorsa ki yüksek ihtimalle PayTR kullanıyordur, direkt PayTR gidip şikayette bulunabilirsin. İade konusunda ise araya hafta sonu girmiş olabilir Pazartesi akşamını beklemen iyi olur..

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zamanında PayTR'den sanal pos almış ve bir kaç iş yapmıştım. Öncelikle satın alım yaptığın sitenin kullandığı sanal pos'un (ödeme sayfasının) ss'ini at veya adını belirt. Eğer PayTR kullanıyorsa ki yüksek ihtimalle PayTR kullanıyordur, direkt PayTR gidip şikayette bulunabilirsin. İade konusunda ise araya hafta sonu girmiş olabilir Pazartesi akşamını beklemen iyi olur..
perşembe akşamı iade ettiklerini söylediler 1 hafta beklettikten sonra tabi halen bekliyorum

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum site baya bilindik bir site adamlar o kadar satıyor stokları

prehesap diye biyer
Büyük siteler için hayır yasak değil, pre hesap dediğin yeri hiç duymadım ki gerçekten online pazar yerlerini çok sık kullanan biriyimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
g2g den alsaydın keşke dostum. hangi site olduğu belirtilmemiş ama whatsapp üzerinden çok sakat iş

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum dekont ve sslerini al direkt savcılığa tazminat davası açılır mı bilmem ama açabilirsen 2 katını alırsın oaranın D:

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun oyun hesap alımı steamda yasak olduğu için dava açamazsın güvenilir sitelerden almaya bak daha dikkatli ol

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanirim dolandirildin ya cevap vermezlerse sikayet edebilecegin bir yer oldugunu sanmam

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Sanırım durumu adli makamlara taşıman gerekiyor. Eğer dolandırıcılık varsa işin içerisinde yasal yollara başvurmadan biraz zor geri alman.
aynen öle mahkemeye taşıman lazım bir dolandırıcılık durumu varsa tazminat felan da alabilirsin beliki bi araştırma yap derim . Geçmiş olsun bu arada :D

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
böyle durumlar yüzünden genelde hesap satın alınmasını tavsiye etmiyorum ya hesabı veriyorlar bir süre sonra bir şekilde geri alıyorlar sonra biz anlamayız kardeşim diyorlar ya da hiç vermiyorlar dolandırıcı piyasada çok özellikle ucuz diye aldığınız hesapların gitmesi çok doğal bir şey şansınız varsa o hesap sizde kalır ben hayatta sadece 1 kere dışardan hesap aldım 3 defa hesabı geri aldılar en son adamlara dedim boşverin hesap filan istemiyorum adamlar son 1 hesap daha verdiler oda şansıma mı denk geldi bilmiyorum ama 1.5 senedir benimle beraber hala takılıyor o yüzden size tavsiyem ucuz etin yahnisi nasıl yenmiyorsa ucuza hesap alcam diye paranızdan olmamanız

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum oyalıyorlar normalde 1-2 iş gümnü içerisinde hesap veya işadeler verilir iyi kaz<ıklamışlar gün geçince alamazsın paranı

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dolandırılmışsın geçmiş olsun siteyi yazında bizde almayalım hocam

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Bir soğuk su içerek sorunu hafifletebilirsin. :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bir hafta önce csgo prime hesap aldım :D Adamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?
kart numaranı girdiysen site loglarında kayırlı kalıyor bilgine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...