- Konuyu başlatan
parayı bekliyoz hala bi ss attılar ama doğrumu bilmiyorumnaptın bi sonuca varabildin mi
parayı bekliyoz hala bi ss attılar ama doğrumu bilmiyorumnaptın bi sonuca varabildin mi
perşembe akşamı iade ettiklerini söylediler 1 hafta beklettikten sonra tabi halen bekliyorumZamanında PayTR'den sanal pos almış ve bir kaç iş yapmıştım. Öncelikle satın alım yaptığın sitenin kullandığı sanal pos'un (ödeme sayfasının) ss'ini at veya adını belirt. Eğer PayTR kullanıyorsa ki yüksek ihtimalle PayTR kullanıyordur, direkt PayTR gidip şikayette bulunabilirsin. İade konusunda ise araya hafta sonu girmiş olabilir Pazartesi akşamını beklemen iyi olur..
Büyük siteler için hayır yasak değil, pre hesap dediğin yeri hiç duymadım ki gerçekten online pazar yerlerini çok sık kullanan biriyimdir.site ismi vermek yasak mı bilmiyorum site baya bilindik bir site adamlar o kadar satıyor stokları
prehesap diye biyer
aynen öle mahkemeye taşıman lazım bir dolandırıcılık durumu varsa tazminat felan da alabilirsin beliki bi araştırma yap derim . Geçmiş olsun bu aradaSanırım durumu adli makamlara taşıman gerekiyor. Eğer dolandırıcılık varsa işin içerisinde yasal yollara başvurmadan biraz zor geri alman.
kart numaranı girdiysen site loglarında kayırlı kalıyor bilgineBir hafta önce csgo prime hesap aldımAdamlar saolsun alırken parayı hopbala diye anında çekti . Hadi bir gün geçti hesap gelmedi , hesap alınırken gmail e gelicek sözde . Tam üç gün bekledim , tak etti artık .
Dedim sitede yazılanla satın aldığım ürün bir değil . Hani gmail e geliyordu hesap , gmail e giriş yaptım whattsap üzerinden iletişime geçiniz diyor . İade istedim iade yapılmıyor , biraz üzerlerine gittim yaptığınız sadice beni bekletmek ,
dolandırıcısınız falan dedim . Bu sefer iade yaptılar , hayret sözde iade olmuyordu . Şuanda 3 gündür iade parasını bekliyorum , sizce paramı geri vericekler mi yoksa beni halen bekletim unutmamımı bekliyorlar ?
Lütfen seri bil şekilde adamlardan paramı nasıl geri alabilirim . Eticaret bilgisi olan yazabilir mi ?