Sitem için son kod lazım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba üstadlar yine ben son posttan bir şey anlamadım ve yorumuma dönüş yapmadınız bende tekrardan açıyorum ve detaylı bir şekilde anlatabildiğim kadar anlatmaya calısacağım.

Şimdi olay şöyle benim yaptığım sitede oluşan rastgele 6 rakam var. örnek(123456) ben bunu şöyle kodladım.

$random = rand(123456,789123);

yazdırmak içinde şu kodu kullanıyorum.

echo "<p>Rakamlar: $random</p>";

Gayet güzel çalışıyor fakat şimdi asıl yardım etmeniz gereken yer burası...

<input style="width: 200px; margin-right: 100px;" type="text" id="rakamyaz" name="rakamyaz">
<input style="border-radius: 4px; border: 0px; cursor: pointer; padding: 10px; margin-right:100px; font-size: 16px; background: orange; color: white;" type="submit" value="Kazan" name="submit" id="submit" onClick="window.location.reload(false)">

textbox ve buton olarak bunları kullanıyorum şimdi gelelim olaya ben istiyorumki echo'da oluşan $random sayılar kullanıcı tarafından textboxa yazıldı diyelim butona basında bi if kontrolü olmalı oluşan rakam ve yazılan rakam doğru ise veri tabanına bağlanmalı ve eğer doğruysa girilen rakamlar belirttiğim yere 0.10 puan eklemeli ve tekrar girince bu işlev sürekli devam etmeli her rakamları girdiğnide veritabanındaki yere 0.10 diye eklemeli yeterince güzel anlattığımı düşünüyorum ve yapamadığım için sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler siz bana taslak olarak verirseniz ben kendime göre doldururum... teşekkürler.

Reverser
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sayfanda ust bolumden form action post yapip kontrolu de if ($_POST['rakamyaz']) seklinde yapman lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...