Onaylı Üye
Öncelikle böyle bir forum kurup içerisine yararlı bilgileri gerek üye arkadaşlar gerek yönetim ekibi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum bütün bunların ücretsiz sunuluyor olmasıda çok güzel birşey benim maddi durumum bir gelirim yok şuan için dolayısıyla bir yardımda bulunamıyorum site reklamlarına tıklayım diyorum ancak site gelir görselleri gözükmüyor gelir görsellerini engelleyen bir takım engelleyici kullanıyorum ancak siteniz için filtrede istisna durumunda eğer bu sorunu çözerseniz gelir görselleri ile size destek olmak düşüncesindeyim ve özellikle sormak isterim bu durum neden kaynaklı olabilir çerezleride temizledim başka sitelerde reklam gösterimi konusunda sıkıntı olmuyor ancak sizin sitenizde gelir görsellerini görüntüleyememekteyim zorlatmanız veya dayatmanız yok hiçbir hilenizide kullanmadım ayrıca ama birçok bilgi paylaşımından dolaylı olarak yararlandım ne olursa olsun buradaki güzel muhabbet yetkili kadronun ilgisi felan hoşuma gitti bu sorunu çözerseniz destek olmak isterim.