Onaylı Üye
hayır explorer dada denedim aynı chrome silip yükledim yine aynıGoogle damı oluyor tek ?
Vpn le felan giriliyor mu geçen de bunun hakkında bir konu açılmıştı bulabilirsen bir bak belki çözebilirsin.hayır explorer dada denedim aynı chrome silip yükledim yine aynı
işte bana nsıl temizlerim bu lazım.indirdigiğin program mh ye girmeni istemiyor oyle bi başlık görür görmez kapatıyor hemen
silip yüklediğimden dolayı uzantı vs yok zaten chromeden kaynaklı bişi olsa explorerden girerdiuzantılarına gir ,fazla api varmı bak girdiğin browserların propertieslerine bak saçma bişey görürsen direkt anlarsın zaten
folder içinde yayılan timeline virüsleri var bildiğim kadarıyla,bunun için kullanılacağını sanmıyorum ama yine de bi baksilip yüklediğimden dolayı uzantı vs yok zaten chromeden kaynaklı bişi olsa explorerden girerdi
tam olarak hangi yola bakacağım söyleyebilirmsinfolder içinde yayılan timeline virüsleri var bildiğim kadarıyla,bunun için kullanılacağını sanmıyorum ama yine de bi bak
Bana özelden tw atabilirmisin bakam ben çözerimdaha dün siteye normail bir şekilde giriş yaparken bugün googleye memoryhackers yazsam atıyor. ama yutub vs gibi sitelerde problem yok. bide üstüne arka sekmede saçma sapan siteler açııyor. nasıl düzeltebilrim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?