Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Bence de mantıklı.Sanmıyorum böyle bi güncelleme geleceğini yorum daha mantıklı zaten.
Defalarca söylediler, istersen site kurulmadan üye ol. Siteye ****** üzerinden yardım falan yapılıyormuş, bu işleri bir kenara bırakmak lazım. Bende chat aktif olduğu zamanlardan beri varım bu sitede. Ana e mailim bile sitenin ismi. Sizin yapacağınız yardımı benim yazacağım 5 dakikalık bot yüzlerce katını yapabilir. Siteye bir katkınız olmadığı sürece ayrıcalık istemeniz saçma geliyor.2 yıllık ve daha az sürede gelenler çoğunlukta olduğundan dolayı böyle bir güncellemenin gelmeyecek olduğunu biliyoruz, ben de 2015 te katıldım 6-7 yıl olmuş. Aktifliğimi şu sıralar arttırmak istiyorum çünkü onaylı üyelere süper üyelere falan avantaj sağlıyorlar. Şu şekilde mantıklı bir yorum yapabiliriz, bundan 6-7 yıl önce açılmış hesaplar tamamen güvenli diyebiliriz. Yeni hesap açıp yorum kasmak çok basit, bunu anti-hile sistemlerini geliştiren adamlar hileyi fixlemek için çok basit şekilde yapabilir. Ama 6-7 yıllık hesaplar açamazlar mantıken. Ben siteye hile kullanmak için girip, hilelere yorum atıp çıkıyordum, diğer forumlara yazma gereği duymuyordum. O yüzden hesap bu kadar boş. Bence de sitenin başından beri kayıtlı olan kullanıcılar için belli bir avantaj sağlanabilir. @nader11ndeu şu işe bir el atsa çok güzel olur. Taa chat sistemi aktifken üyeydik, bence ufakta olsa bir avantaj sağlanabilir. Zaten bundan sonra da sürekli aktif hale geleceğim bende.
Kendini üst düzey yazılımcı sanıyorsun galiba, google'ın algoritmasını geçebilecek kadar? Böyle bir siteye Black Seo yaptığın an fark edilir. Arama sonuçlarından site silinir. Bot yazarak algoritmayı geçmek düşündüğün kadar kolay değil.Defalarca söylediler, istersen site kurulmadan üye ol. Siteye ****** tıklama üzerinden yardım falan yapılıyormuş, bu işleri bir kenara bırakmak lazım. Bende chat aktif olduğu zamanlardan beri varım bu sitede. Ana e mailim bile sitenin ismi. Sizin yapacağınız yardımı benim yazacağım 5 dakikalık bot yüzlerce katını yapabilir. Siteye bir katkınız olmadığı sürece ayrıcalık istemeniz saçma geliyor.
Üst düzey bir bilgin varsa hile için ayrıcalık isteyeceğine kendin de yazabilirsin.Kendini üst düzey yazılımcı sanıyorsun galiba, google'ın algoritmasını geçebilecek kadar? Böyle bir siteye Black Seo yaptığın an fark edilir. Arama sonuçlarından site silinir. Bot yazarak algoritmayı geçmek düşündüğün kadar kolay değil.
Ayrıca kimseye haksızlık olmuyor, zamanı gelince onlar da alıcak.
Web tasarım ve hile yazmayı aynı kefeye koyulamaz. Ayrıca bilgiliyim falan da demedim.Üst düzey bir bilgin varsa hile için ayrıcalık isteyeceğine kendin de yazabilirsin.
Web tasarım derken? Kimseyle tartışma yapmak istemiyorum.Web tasarım ve hile yazmayı aynı kefeye koyulamaz. Ayrıca bilgiliyim falan da demedim.
Edit: Ayrıca ufak bir bilgi,
Web Tasarım ve SEO için, Html, php ve css bilsen yeterliyken, hile yazma çok ayrı dilleri içeriyor. Bu yüzden aynı kefeye koyamazsın. Yani Web Tasarım hakkında bilgiliysen, hile konusunda hiç bir şey yapamıyor olmak normaldir. SEO etkilerini bilmeden ne botunu yazacağını da çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?