Siteye uzun süre kayıtlı üyeler için özel perm verilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Siteye 5 veya 6 yıldır kayıtlı olan üyeler için özel bir perm verilebilir veya 6 yıldır foruma kayıtlı olan kullanıcılar için bütün hilelere ulaşabilmesi için bir perm olabilir. İyi forumlar.
Edit; Yıl sayısı artabilir veya azalabilir. @nader11ndeu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öyle olsaydı kimse yorum yapmazdı hileyi al çık sistemi olurdu
Böyle bir düşünce olacağını hiç zannetmiyorum

Emek vermeden yemekte olmuyor maalesef biraz da foruma katılıp emek vermek gerekli

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
değişik bir lakap tarzı bir şey belki güzel olabilir ama bütün hilelere erişmek gibi şeyler saçma ve mantıksız mesela bende kaç yıl önce wolftü hilesi için açmıştım mesela ve uzun zamandır girmiyorum daha kısa sürede girip sürekli aktif olan insanlara haksızlık olur

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tüm hilelere erişmek mantıksız olurdu fakat özel bir perm falan hoş gözükürdü.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yani bende eski üye sayılırım onaylı üye bana da gıcık geliyor bizde mi onaylıyız falan oluyorum yıllanmış üye eski toprak falan olablr öyle şeyler ama bende doğru bulmuyorum sırf eskiyiz diye ayrıcalık verilmesini burası toplu gelişim atölyesi gibi kim daha çok şey katıyorsa o alsın ayrıcalığını alakasız post kasan bile en azından zamanını harcıyor burada arkadaşlar ay başı gelip hile fix yiyince gelipte ne zaman güncellencek yeni konu gelince güzelmiş deneyelim yazan adamla burada kodlama öğrenen öğrenene yardımcı olan zamanını buralarda değerlendiren kişiler daha değerli bence kesinlikle böyle bir saçmalığa katılmıyorum. Ayrıca eski, aktif kullanılmayan eski hesaplar var bu olursa bu hesapları satma yoluna giden bile olur gerek yok.

Edit: Bir de ben yaşa göre saygı ayrıcalık konusuna ayar olurum bunu isteyen adam sırf yaşlı diye saçmalayan adama da eyvallah çeker kimse kimseye annesinden erken cıktı diye kimse erkenden gelip burada üyelik actı diye kimseden üstün olmaya hakkı yok bence. Üstünlük insanlıkta beceride emektedir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
perm üye yerine süper üye gibi belli bir seviyeye taşınırsa bence güzel olabilir :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kaç sene önce üye olmuşum ama takılmamışım bile sitede hiç hak etmiyorum bence

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
6 yıl rozeti olan ve belli bir yorumu aşan üyelere verilirse dediğin mantıklı fakat hiç yorum yapmayan 6 yıl kayıt olan için olmamalı bu.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Saçma, bunun için naderi etiketlemeyin bile bence.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
saçma bence 4 yıldır burdayım hesabımı kaybettim felan ama cidden insanlar form açtığında yardım etmedikten sonra ayrıcalık istemek saçma geliyor bana şuanki sistem iyi

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bir ödül getirilebilir ancak bunun herhangi bir hile kullanımında ayrıcalıklı olması söz konusu olamaz. Yapabileceğimiz mantığımıza yatan en iyi sistem şu anlık yorum ve yıl sistemidir. Sadece birine endekslemek gibi bir düşüncemiz yok, ikisi birden kullanılmak zorunda.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bencede eski kullanıcılara bir ayrıcalık olabilir fikriniz güzel

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
2 yıllık ve daha az sürede gelenler çoğunlukta olduğundan dolayı böyle bir güncellemenin gelmeyecek olduğunu biliyoruz, ben de 2015 te katıldım 6-7 yıl olmuş. Aktifliğimi şu sıralar arttırmak istiyorum çünkü onaylı üyelere süper üyelere falan avantaj sağlıyorlar. Şu şekilde mantıklı bir yorum yapabiliriz, bundan 6-7 yıl önce açılmış hesaplar tamamen güvenli diyebiliriz. Yeni hesap açıp yorum kasmak çok basit, bunu anti-hile sistemlerini geliştiren adamlar hileyi fixlemek için çok basit şekilde yapabilir. Ama 6-7 yıllık hesaplar açamazlar mantıken. Ben siteye hile kullanmak için girip, hilelere yorum atıp çıkıyordum, diğer forumlara yazma gereği duymuyordum. O yüzden hesap bu kadar boş. Bence de sitenin başından beri kayıtlı olan kullanıcılar için belli bir avantaj sağlanabilir. @nader11ndeu şu işe bir el atsa çok güzel olur. Taa chat sistemi aktifken üyeydik, bence ufakta olsa bir avantaj sağlanabilir. Zaten bundan sonra da sürekli aktif hale geleceğim bende.
Sana katılıyorum dostum.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zaten uzun süre 1 2 3 yıl kayıt olmuş kişilerin profilinde başarım olarak gözüküyor gerek yok bence;
6yıl adam kayıtlı olsa yorum falan atmasa aktifliği yokki ne permi verilebilir başarım en iyisidir :)

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hiçbir aktivitesi olmayan siteye hayrı dokunmayan insanlar da olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1,2 yıldır sitede aktif olupta, spam yapmadan yorum yazan forumda vakit geçiren konuları takip eden, işe yarayan paylaşımlar yapan kişilere haksızlık olur bencede. Bazı kullanıcılar var 4 - 5 yıldır üye fakat 15 20 mesajı dahi yok. Tabii ki yöneticiler bu konuda karar vereceklerdir ama çok mantıklı gelmedi bana bu benim fikrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...