Sıvı Soğutma İle İlgili Bir Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Şimdi Ben Bilgisayarımı Temizlemek İstiyorum Fakat İşlemci Sıvı Soğutmalı, Yani İçini Falan Temizlerim de Termal Macun İşini Nasıl Yapabilirim Yani Kolay Bir Yönetimi Var mı Hiç Bir Bileşene Zarar Vermeden

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "beyaz_01, yayın: 2239102, üye: 373973"]
Soğutmanın marka modelini youtube 'a yaz montaj videoları muhakkak vardır, demontaj / montaj konusunda en azından fikir sahibi olursun.

Not: Termal macunu abartmadan kararında sürmelisin, macun (yada pasta) çok fazla sürüldüğü zaman soğutma işlemini düşünülenin aksine daha az iletiyor aklında bulunsun.
[/QUOTE]
mantıklı :D bu arada termal macun sürmeyi biliyorum yav :D sadece sıvı soğutmayı çıkartırken zorlanacağımı düşündüm ondan kaynaklı

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Soğutmanın marka modelini youtube 'a yaz montaj videoları muhakkak vardır, demontaj / montaj konusunda en azından fikir sahibi olursun.
Not: Termal macunu abartmadan kararında sürmelisin, macun (yada pasta) çok fazla sürüldüğü zaman soğutma işlemini düşünülenin aksine daha az iletiyor aklında bulunsun.
mantıklı :D bu arada termal macun sürmeyi biliyorum yav :D sadece sıvı soğutmayı çıkartırken zorlanacağımı düşündüm ondan kaynaklı

Sözüm ona Bazı donanımcı youtuber 'lar bile arap/yağ mantığıyla çok kalın sürüyorlar pastayı , biliyorsan sıkıntı yok ;)

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
daha önce hiç yapmadıysan bu işi youtubeden videolaru var oradan bakarak yap

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Youtube'da videoları var oradan bakarak yapabilirsin.

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum youtubede detaylı uygulamalı videolar var yazınca 2 veya 3. çıkan unuttum onu izle orda anlatıyor her şeyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nerdeyse hiç bir farkı yok pompayı yerinden sökeceksin altındaki bakır plakaya sürüp tekrar montajlıyacaksın bu kadar. Çok basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...