Sizce almalımıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle Merhabalar bilgisayarımı satıp bu bilgisayarı almak istiyorum görüşleriniz neler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI

bu siteme bak ondan daha iyi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bütçen 4k civarlarıysa olabilir ama minimum miktarda artırabilirsen b450 den aşağı bir anakart almanı istemem ileri dönük bir sistemde kesinlikle minimum b450 türü bir anakart bulunmalı. Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın ekran kartı ve işlemcisi ne

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) nasıl olur

Ram bellek frekansları fps anlamında çok etkisi bulunuyor eğer ileri dönük bir sistem düşünürsanız 3200mhz yeterli olabilir ama overclock düşünüyorsanız 3600mhz tercihiniz için daha iyi olacaktır

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum anakarta çok para verme derim hepsi aynı işi yapıyor sadece rem hızları farklı

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ram bellek frekansları fps anlamında çok etkisi bulunuyor eğer ileri dönük bir sistem düşünürsanız 3200mhz yeterli olabilir ama overclock düşünüyorsanız 3600mhz tercihiniz için daha iyi olacaktır
yok overclock tan çok korkuyorum eskiden bir pc ye yapmıştım pc gg oldu o günde beri yapmayı düşünmüyorum bilginiz için teşşekürler :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum anakarta çok para verme derim hepsi aynı işi yapıyor sadece rem hızları farklı
bütçeyse ilk sıradaki olay tabikide öyle öncelik neyse ona göre hareket edilmeli eger butce sıkıntım yok performansın dibine vurmak ve beni uzun süre götürsün derseniz bir tık üstü her zaman daha iyi olacaktir
Post automatically merged:

yok overclock tan çok korkuyorum eskiden bir pc ye yapmıştım pc gg oldu o günde beri yapmayı düşünmüyorum bilginiz için teşşekürler :)
rica ederim başka sorunuz olursa buralardayım. iyi forumlar.

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bütçeyse ilk sıradaki olay tabikide öyle öncelik neyse ona göre hareket edilmeli eger butce sıkıntım yok performansın dibine vurmak ve beni uzun süre götürsün derseniz bir tık üstü her zaman daha iyi olacaktir
Post automatically merged:

rica ederim başka sorunuz olursa buralardayım. iyi forumlar.
evet anakart en önemlisi bence o yüzden bu konuyu açtım kararsız kaldım Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) alıcam tşk her şey için tekrardan :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
4.5 büçcen varsa toplama bılgısayar yap daha ıyı bişey cıkarırsın :)

Üye
6 HİZMET YILI
Bence al yada 5000 tl ye daha iyisi var bence onu al ekran kartı değişik oluyor

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle Merhabalar bilgisayarımı satıp bu bilgisayarı almak istiyorum görüşleriniz neler
Hocam sana ufak bi tavsiye Amd ryzen işlemcilerde yüksek frekans ve uyum için Amd ekran kartı kullanmak daha mantıklı hem freesync monitör desteğiyle birlikte inanılmaz görüntü kalitesi ve 0 yırtılma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence intel islemcisiyle al ve karti amd olabilir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam sana ufak bi tavsiye Amd ryzen işlemcilerde yüksek frekans ve uyum için Amd ekran kartı kullanmak daha mantıklı hem freesync monitör desteğiyle birlikte inanılmaz görüntü kalitesi ve 0 yırtılma
Amd ekran kartı güncel olarak 5600xt evo ve 5700xt evo modellerine bakmanız önerimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...