Sizce bir yaratıcı var mı gerçekten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sizce gerçekten bir yaratıcı var mı, eğer varsa neden bu kötülükler oluyor. Dolayısıyla ölünce nolucak

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yaratıcı vardır herkes için bir sınav yeri Dünya

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdi bu elimde gördüğün kalemin bile.. neyse işte öyle kötülük kısmına da sınav falan diyorlar ama sınav olurken biz masum insanlar hatta daha aklı ermeyenler bile katlediliyor zulüm görüyor haksızlığa uğruyor vb. 2 türlü de kanser yani var desen neden oluyo yok desen de saçma

Üye
3 HİZMET YILI
bence var ama bunu nasıl kanıtlayacağım sorun işte

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilimsel olarak cevap vermek gerekirse bunun cevabı ''Bilemeyiz.'' olacaktır. Reddetmek için bir argümanımız olmadığı gibi, kabul etmek için de herhangi bir argümanımız yok. Bazı insanlar kutsal kitapları öngörerek cevap veriyorlar fakat bu durumda da Spider-Man çizgi romanındaki karakterlerin de gerçekten olması gibi mantıksız bir paradoksa dönüşüyor. Kısaca net cevap ''Bilemeyiz'' İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Var diyen arkadaşlar ellerindeki hangi somut bilgiye dayanarak var diyolar? Gerçekten merak ediyorum..

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sizce gerçekten bir yaratıcı var mı, eğer varsa neden bu kötülükler oluyor. Dolayısıyla ölünce nolucak

اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذ۪ي خَلَقَۚ​

Yaratan Rabbinin adıyla oku. (96-Alak 1)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pek bu konu hakkında bişe konusmak istemiyorum linc yemek istemiyorum yani. ben herkesin görüşüne saygı duyarım umarım herkes de benim görüşüme saygı duyar. ben aradayım açıkçası hem inaniyor gibiyim inanmıyor gibiyim . şimdi biz tarihte çanakkale savaşı gibi büyük zaferller kazandık ve hep bunlar için Allah yanımızdaydı dendi. fakat kaybettiğimiz cok ağır savaşlar da neden Allah yanımızda değildi ? inaniyorum ibadetimi yapıyorum ama cok kafa karıştırıcı şeyler gerçekten .

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

اِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذ۪ي خَلَقَۚ​

Yaratan Rabbinin adıyla oku. (96-Alak 1)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu okuyunca ne oluyor ki
Post automatically merged:

Bilimsel olarak cevap vermek gerekirse bunun cevabı ''Bilemeyiz.'' olacaktır. Reddetmek için bir argümanımız olmadığı gibi, kabul etmek için de herhangi bir argümanımız yok. Bazı insanlar kutsal kitapları öngörerek cevap veriyorlar fakat bu durumda da Spider-Man çizgi romanındaki karakterlerin de gerçekten olması gibi mantıksız bir paradoksa dönüşüyor. Kısaca net cevap ''Bilemeyiz'' İyi forumlar.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İnançsızım diyen gençlerin tamamına yakını , Kendisine yada yakınlarının başına çok kötü bir durum geldiğin de (Hastalık-Kaza) yaptıkları İlk iş dua etmek :)
Azrail gelmeden cesurca Allah yok diyenler birden Allah demeye başlıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gerçekten bi yaratıcı yok ve ölünce heryer simsiyah -Rick atasözü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...