BencedeYaratıcı vardır herkes için bir sınav yeri Dünya
Sizce gerçekten bir yaratıcı var mı, eğer varsa neden bu kötülükler oluyor. Dolayısıyla ölünce nolucak
pek bu konu hakkında bişe konusmak istemiyorum linc yemek istemiyorum yani. ben herkesin görüşüne saygı duyarım umarım herkes de benim görüşüme saygı duyar. ben aradayım açıkçası hem inaniyor gibiyim inanmıyor gibiyim . şimdi biz tarihte çanakkale savaşı gibi büyük zaferller kazandık ve hep bunlar için Allah yanımızdaydı dendi. fakat kaybettiğimiz cok ağır savaşlar da neden Allah yanımızda değildi ? inaniyorum ibadetimi yapıyorum ama cok kafa karıştırıcı şeyler gerçekten .Sizce gerçekten bir yaratıcı var mı, eğer varsa neden bu kötülükler oluyor. Dolayısıyla ölünce nolucak
bunu okuyunca ne oluyor kiاِقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذ۪ي خَلَقَۚ
Yaratan Rabbinin adıyla oku. (96-Alak 1)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bilimsel olarak cevap vermek gerekirse bunun cevabı ''Bilemeyiz.'' olacaktır. Reddetmek için bir argümanımız olmadığı gibi, kabul etmek için de herhangi bir argümanımız yok. Bazı insanlar kutsal kitapları öngörerek cevap veriyorlar fakat bu durumda da Spider-Man çizgi romanındaki karakterlerin de gerçekten olması gibi mantıksız bir paradoksa dönüşüyor. Kısaca net cevap ''Bilemeyiz'' İyi forumlar.
Ben okumadan önce gerçekten baya inançlıydım, dinimi yaşıyordum. Okudum şuan inançsızım teşekkürlerbunu okuyunca ne oluyor
katılıyorum linçlenmelik tamDerin mevzular
Senin Yaptığını yapıp Müslüman olan Yabancılar 'da varBen okumadan önce gerçekten baya inançlıydım, dinimi yaşıyordum. Okudum şuan inançsızım teşekkürler