Onaylı Üye
Tabiki çok güzel ama bir tek ssd yavaş
Seçim esnasında işlemci AMD Ryze 5 5600x seçmiştim ekran kartını darboğaz etmesin diye ama ödeme esnasında sayfa yenilenmişti sanırım o yüzden bu şekil kaldıİşlemci ve SSD'yi güçlendirmeyi düşünebilirsiniz.
Bilgilendirme için teşekkürler özellikle HDD ekleyeceğim önümüzdeki süreçte 1-2 TB kadar SSD almayı düşünüyorumSSD biraz kötü onun haricinde güzel bir sistem. Ryzen 5 5600 göze ufak gelsede aslında güçlü bir ekran kartı ve 4060 ti ile birlikte verimli çalışacağını düşünüyorum. SSD yi minimum 2gb okuma ve yazma değerlerinde alırsanız güzel olacaktır. Onun haricinde eğer ekleyebilirseniz Hard disk eklemenizde cok yararlı olur. günümüzdeki güncel oyunların birçoğu 80-100gb arasında.
M2 kullanmayı düşündüm bende fakat maddiyat biraz sıkıştı bu sefer önümüzdeki süreçte değiştirilebilir olduğu için 2. Plana attım ekran kartı şuan 18 bin civarı 1.5 ay önce 16bin civarı idi bunu kurtarmam iyi oldu diye düşünüyorumekstra olarak hdd veya ssd takabilirsin ilerleyen zamanlarda m2 ssd değiştirmeni önerebilirim daha iyi okuma ve yazma değerlerine sahip markalar var