Sizce dava edilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Adamın sizi hiçbir şekilde dava edemez. Arkadaşa hesabı vermişsin hesaba giriş yapmış onun sorumluluğu bundan sonra tüketici haklarında ve yasalarda mevcut zaten böyle dava açma hakkı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben hesap satıyorum güvenilir bir site üzerinden ve asla site dışına çıkmam normalde ve bir ilanıma mesaj geldi site dışı alışveriş istedi WhatsApp'dan ibana gönderip ben başta kabul etmedim tehlikeli olabilir diye ama ısrar etti yaptım cidden alıcı ücreti gönderdi hesabıda teslim ettim sorunsuz ama hesap güvenlik durumundan askıyamı alınmıs çalınmış mı ilk sahibi tarafından geri mi alınmış alıcıda bilmiyor bana yazıyor şu an çok kötü bir ikilemdeyim adam ücret iadeside istemiyor hesaba para yatırdığı ve oynadıgı için adam sonuca ulaşamaz ise beni telefon numarasından isim soy isimden veya IBAN'dan dava edebilir mi?
adam haksız bence edlimezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elinde kanıt yoksa dava edemez ederse de dava düşer

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesap satışı yaptıktan sonra hesabım çalındı diyerek riot ile iletişim kurup bazı bilgiler verip hesabınızı geri aldıysanızz dolayısıyla bir dolandırıcılık yapmış oluyorsunuz. Devlet riotta hesap satışı yasal veya yasal değil diye bir konuyla ilgilenmez. Olay bir ticaretten ibaret para karşılığında karşı tarafa birşey satıyorsunuz fakat sattığınız ürün geri sahibi yani sizi tarafınızdan geri alınıyor. Bu durumda sanal birşey satıyor olsanız bile siber suç işlemiş oluyorsunuz ortada bir para ticaret ve mağduriyet var..

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu edemez sen haklısın diyen arkadaşlar dünkü aklılları ile bilgi veriyorlar sana inanma dostum. Adam seni dava edebilir çünkü adamın katien parasından mahrum bırakıyorsun, site seni dava edip isim lekelemek ve dolandırıcılıktan 10.000 TL’ye kadar tazminat davası açabilir. İsim vermeyeceğim ama diğer sitelerden bir kaç basıma olay geldi. Sitenin ve kişinin insaniyetine kalmış adam zorlar ise site adamın hakkını savunmak için mecburi olarak dava açmış olucak. Bura önemli olan oyun hesap vs değil site ve kullanıcı önemli. Öyle bir ülkedesin malum partiye küfür edip muhabbet yiyen var ? Tecavuzculer cirit atıyor. Bu yüzden pek bir şey olmaz gibi.
dünkü aklıyla okuyan arkadaşım adam kendisi demiş site dışından yapalım diye neden site bu adamı korusun .d

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
dünkü aklıyla okuyan arkadaşım adam kendisi demiş site dışından yapalım diye neden site bu adamı korusun .d
Dünkü zekası ile yazan dostum dedim mi site adamı koruyor yada koruyacak en iyisi fikir üretmeyi bırakıp yaşayan insanlara sorman daha iyi bir fikir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dava edebilir. amacı kazanmaksa kazanır hatta iyi bir avukatla güzel tazminatta alabilir. ama uğraşılmaya değmez bir mesele. ikinize de ders olsun aracısız güvenliksiz iş yapmayın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dava falan olmaz en fazla para iadesi olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herkes iade et adamın parasını ve oyuna yatırdığını da ver diyo ama adam belki bilerek yapıyor başka hesabına devredip çalınmış gibi gösteriyor olabilir bilemezsin adam dava etmeye çalışırsa da kanıt göstermesi lazım adamda kanıt varsa geçmiş olsun yoksa pek sıkıntı çıkmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben hesap satıyorum güvenilir bir site üzerinden ve asla site dışına çıkmam normalde ve bir ilanıma mesaj geldi site dışı alışveriş istedi WhatsApp'dan ibana gönderip ben başta kabul etmedim tehlikeli olabilir diye ama ısrar etti yaptım cidden alıcı ücreti gönderdi hesabıda teslim ettim sorunsuz ama hesap güvenlik durumundan askıyamı alınmıs çalınmış mı ilk sahibi tarafından geri mi alınmış alıcıda bilmiyor bana yazıyor şu an çok kötü bir ikilemdeyim adam ücret iadeside istemiyor hesaba para yatırdığı ve oynadıgı için adam sonuca ulaşamaz ise beni telefon numarasından isim soy isimden veya IBAN'dan dava edebilir mi?
dava falan edemez dostum kendi oradan yapmak istemiş etse bile sen haklı çıkarsın yinede

Üye
3 HİZMET YILI
dava eder ama bir şey çıkmaz.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
parayı öderken zorlamadın sen adamı kafan rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...