Bugüne kadar hep artan doların düşeceği yok bu su götürmez bir gerçek. Doç. Dr İbrahim Öztürk'ün Moonstar Tv yayınlarını izleyebilirsiniz. Dolardaki her ani artışı önceden bildi. Şimdi 35 olacak diyor.
peki sayın şimşek etkili olurmu35 yaşım var şu ana kadar hiç bir şeyin düştüğünü görmedim.
sizin yıl sonu tahmininiz nedir dolardabu dolar bi süre düşmez gibi hatta artar da dost
sanırım dün gece yıne usd satılmış mb de bu şimşekin dediklerinin tam tersi değilmişimşek dediklerini yaparsa düşecek. ama faiz yükselir
bence düşer agaYıl 2016 askere gitmeden cbr r125 alacaktım. sıfır fiyati 6 bin liraydı dolar kuru 2.5 , 2.8 onun gibi birşeydi dedim dolar belki düşer alırım askerden sonra dedim askerden geldikten sonra 4.5 oldu dolar motorun fiyatı 15k yukseldi şuan yıl 2023 fiyat 100k yani sen düşün sence düşermi dolar.![]()
sizin fed den beklediğininz artış kaç çünkü piyasa altı kalırsa usd düşebilirBu ayın 22'sinde FED faiz kararını açıklayacak ve beklenti faizin artacağı yönünde. Muhtemelen ayın 3.haftasına kadar artışlar devam eder fakat sonrasında ne olur pek kestiremiyorum açıkçası.
şuanki atamalar sanki düzelicekmiş havası veriyor değilmidolar hiçbir zaman düşmemiştin mağlum kişi iktidarda olduğu sürece o yüzden düşceğini düşünmüyorum