Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizdeki tek sıkıntı dolar yükselirken fiyatları yükselten vatandaş, esnaf, galerici vb ne hikmetse dolar düştügünde düşürmüyor fiyatları. Dolar uzun bi süre 13-14 arası gider gelir
Elimizdeki dövizleri merkez bankası bitesiye kadar bozdurucak sanıyoruzki dolar düşüyor aslında asıl facianın enflasyonun eşiğine doğru gidiyoruz o zaman sonumuz hayırlara vesile olsun kankam
kanka bence dolar şuan baya iyi arkadaşlarım bana dolarını bpzdur altına yatır doalr batar altın batmaz diye dalga geçiyoda bence dolar en iyisi alınır yani gelecekte baya yükselir diye umudum var ama bu umut ülkenin çökmeside demek :/
Seçimden sonra chp kazanırsa düşer. Böyle düşünme sebebimde batıya dönük partiler geleceği için başa yatırımcılar Türkiye'ye geri dönecek ya da en azından bir bakacaklardır yatırımcı gelmesi ile birlikte doğru işler de yapılırsa (üretim gibi) dolar düşmeye başlar ama ondan önce düşmez.