- Konuyu başlatan
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Bana göre en iyi mobil oyunpubg mobile bu oyunu çok iyi oynuyorum
Bana göre en iyi mobil oyunpubg mobile bu oyunu çok iyi oynuyorum
Valo daha yeni kanka çünkü. Bir nevi çağa ayak uydurma gibi birşey ve farklı bir mekaniği var o yüzden çekici geliyor ama valo da cs gibi yıllanmış olsa o zamana uygun yeni çıkan bir oyun daha çekici gelirYılların oyunu cs ama valorant daha kaliteli geliyor bana 2 oyunu şuanda karşılaştırdığımda.
Haklısın ilerde yeni oyun çıkar valoda unutulur.Valo daha yeni kanka çünkü. Bir nevi çağa ayak uydurma gibi birşey ve farklı bir mekaniği var o yüzden çekici geliyor ama valo da cs gibi yıllanmış olsa o zamana uygun yeni çıkan bir oyun daha çekici gelir
Doğrudur hocam herkezin hevesi kendinefps oyunlarına hıc ısınamadım kendımı bıldım bileli hele rekabet oyunlarıdan bahsetmiyorum bile ama hayatta kalma falan oldugu için rust güzel oyundur diyebilirim
Kaç yıldır oynuyordum artık sarmıyor çok oynayınca güncel valorant oynuyorumcsgo en iyisidir
Öyle valla kanka. Pubg ilk çıktı pc ye sonra mobili çıktı. PC sürümünden daha da çok oynandı kitlesi arttı. New state çıktı bu sefer orijinal oyunun kitlesi kaydı biraz. Popülerlik ve sürü psikolojisi çok etlili benceHaklısın ilerde yeni oyun çıkar valoda unutulur.
Kesinlikle insanlar sıkılıyor hep aynısı oluncaÖyle valla kanka. Pubg ilk çıktı pc ye sonra mobili çıktı. PC sürümünden daha da çok oynandı kitlesi arttı. New state çıktı bu sefer orijinal oyunun kitlesi kaydı biraz. Popülerlik ve sürü psikolojisi çok etlili bence![]()
Zamanında globala kadar çıktım artık sarmıyor beynim yenilik istiyor şuan valoda immortalım hile gelirse radiye çıkmayı planlıyorum.Aimim güzel zatenGönlüm csgodan yana olsada valo daha önde gidiyor.