Evet dediğin gibi hiçbir coin'in garantisi yok ama projesi iyi, güzel görünen coin vardır ve senin dediğin coinler ve ethereum bunlara dahil sanırsamBana kalırsa hiç bir coinin garantisi yok.Ama elbette karar senin, ben shiba ve audiusta para bekletiyorum anlık olarak CHZ den de çok para kazandım döneminde mesela sana tavsiye yapmak gayesinde değilim konu açmışsın yorum yaptım bu arada klasik YTD demek yerine böyle yazayım dedi
Önerdiğiniz bir coin var mıdır?Mantıksız olur altcoin almanızı tavsiye ederim
en iyisini yapmışsın ya, herkes öyle dedi gerçekten kendine ve coin'e güvenen iyi para kaldırılar senin gibiçok arkadaşımdan tepki almıştım zamanında dogecoine 1500tl basmıştım shit coin felan demişlerdi, şu an 20 küsür bin liram var büyük düşüşe rağmen. 44 bini gördüm yani öyle söyleyim yükseldiği sıralar
haklısın ama şimdi yarın öbür gün ne olacağını bilemiyorsun, elon abimin bir tweet'ine bakıyorCoinlere uzun vade Genelde kazandırıyor YTD
o yüzden YTD yaen iyisini yapmışsın ya, herkes öyle dedi gerçekten kendine ve coin'e güvenen iyi para kaldırılar senin gibi
Post automatically merged:
haklısın ama şimdi yarın öbür gün ne olacağını bilemiyorsun, elon abimin bir tweet'ine bakıyor
ytd yaz ama sonra küfür yemeyesin bakalt coin almanı tavsiye ederim
tavsiyen için teşekkürleralt coin almanı tavsiye ederim
ilk defa gördüm, nasıl sağlam mı coin, projesi falan?MINA IS UP <333333
evet orası öyle ama sadece insanların fikrini almak istedim çok üstüne düşmüyorumYanlış anlaşılmasın ama burada çok çok yararlı bir veri elde edebilmen baya iyi olurdu ben pek umut etmiyorum. sana tavsiyem bu işin uzmanlarından destek alman
anladım sende beni yanlış anlama lütfen ben senin paran diye şey ettim bebeğimevet orası öyle ama sadece insanların fikrini almak istedim çok üstüne düşmüyorum
yok estağfurullah demek istediğini anladım, öyle çok profesyonel yorum aramıyorum yaanladım sende beni yanlış anlama lütfen ben senin paran diye şey ettim bebeğim
tavsiyen için teşekkürler bro^^Merhaba bana kalırsa alt coinlere girmen daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?