Sizce facebook eskisi gibi popülermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Facebook Ortamı> Tüm sosyal medya uygulamaları, insanlarımız dayı uygulaması dediği için ortamını pek bilmiyor, az öz ortam, instagrama çıkan postların çoğuda facebook'tan çıkıyor zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Takip etmiyorum ama eskiden bola farmville cityville falan oynamak için giriyordum şimdi onlar kalmadı hiçbir şey kalmadı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şimdi genelde gençlerin en çok kullandığı sosyal medya popüler oluyor face eskisi kadar popüler olmasada çoğu amaç için halla kullanılmakta . bir çok gruplar aktif halde facebook'ta

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dayıların vazgeçemediği en başta red edip sonra sürüye ayak uydurduğu tek platformdur feysbuğ alttan tire 34 okeyyy younowsaay? He ola He okey

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dayı uygulaması olarak biliniyor ancak instagramdaki tüm postlar facebooktan çıkıyor facebook candır

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
instagramda bgy yi takip edip facebook ne la demek kadar komik birsey yok xd evet hala populer bu arada

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
instagramda bgy yi takip edip facebook ne la demek kadar komik birsey yok xd evet hala populer bu arada
Bana ufak bir gönderme yaptın sanırım kardeşim :) Şöyle bir düzeltme yapayım.
Esprili bir şekilde bence Facebook artık popüler değil demek istedim. Ayrıca BGY yi yakip etmiyorum çünkü Instagram kullanmıyorum :) Daha doğrusu sosyal medya kullanmıyorum sadece WP var ne öğreniyorsam sosyal medyaya özgü hepsini WP dan arkadaşlarımdan öğreniyorum :)

Üye
5 HİZMET YILI
Bence facebook eskisi gibi popüler değil artık başka platformlar kullanılıyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bizim ulkemizde degil ama yabanci ulkelerde wp yerine facebook massangerr kullaniyorlar wp yerine

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
vallahi uyuumadan bi videoya bi tıklıyorum haydaaa sabah olmuş izle allah izle :D bence face çok iyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bana ufak bir gönderme yaptın sanırım kardeşim :) Şöyle bir düzeltme yapayım.
Esprili bir şekilde bence Facebook artık popüler değil demek istedim. Ayrıca BGY yi yakip etmiyorum çünkü Instagram kullanmıyorum :) Daha doğrusu sosyal medya kullanmıyorum sadece WP var ne öğreniyorsam sosyal medyaya özgü hepsini WP dan arkadaşlarımdan öğreniyorum :)
yok bu forumda kimse ile tartismaya girmek istemedigim icin size bir gonderme veyahut laf kalabiligi yapmadim sadece bu tarz bir kitle var instagramda koca gun facebooktan cikan gonderilere gulup daha sonra facebook ne ya sjsj gibi insanlardan bahsetmistim ustune alinmana gerek yok iyi geceler dostum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yaşlılar kullanıyor kitle değişti

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bence popüler değil eskiden tanıdım herkez facabook
kulanıyodu şimdi tanıdım kimse facabook kulanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...