Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce hangi hero ve lane mainlemeliyom rank kasmak icin
Eskiden olsa cevap çok ama şimdi yok 2 tarz var dostum ; Kuleye ve Globale oynamak , Takım savaşı ve Bire Bir Matchuplar .. Örnek : Trundle mainle topta ct yemessen omurga kıran ,mahfolmuş kralın kılıcı, haşmetli hydra alarak kuleleri ezip taşıyabilirsin. Tryndamere denen heroda buna dahil. Mid : Katarina koridorda ezicek hero çok ama minimapi takip ederek free killer ile kasarak 1v3 1v5 atabilecek pozisyon kovalayıp taşıyabilirsin. İrelia,malphite(ap),vlad ve kassadin de buna dahil.
Top Garen, Susturması ile bir çok çarı ct'liyor ve çar mekanik gerektirmediğinden aşırı kolay olduğundan her ligde oynayabilirsin, Sett,Darius ve İllaoi karşısında zorlanıyor ama bilgin olsun. Diğer maçlar kolay oluyor.
Jungle kayn,master yi baya op bu metada
Mid; Veigar sınırsız güçlenmeye sahip steck olayı var çünkü ve çok vuruyor gereksiz hasarı var veya vladimir güzel cs yaparsan late de canavara dönüşürsün kırılgan veya tank demeden herşeyi eritiyor.
elo kasmak için en iyi iki lane bunlar bence
Dostum diğer arkadaşlara katılıyorum. Bence de tek hero yetmez. Çünkü bazen eşleşme gereği sup atıyor seni. Ya da istemediğin bir yere gitmek zorunda kalabiliyorsun. Tavsiyem, şu:
Örneğin top mı kasıyorsun. Harika o zaman top maininde en az 4 heroyu sıkı öğrenmen lazım. Bunun dışında her mainden de 2 heroyu sağlam öğrenebilirsen hızlı yükselirsin diğer türlü işin baya zor.