sizce hangi hero ve lane mainlemeliyom rank kasmak icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sup oynuyorsan leona almanı tavsiye ederim çok rahat çıkarsın plata

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Jungle master yi deneyebilirsin, hem yetenek gerektirmiyor hem de taşıma potansiyeli fazla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Farklı bir oyun tarzı deneyebilir ve büyü benzeri savaşçılar kullanabilirsiniz, Viktor'u kullandım, üst

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eskiden olsa cevap çok ama şimdi yok 2 tarz var dostum ; Kuleye ve Globale oynamak , Takım savaşı ve Bire Bir Matchuplar .. Örnek : Trundle mainle topta ct yemessen omurga kıran ,mahfolmuş kralın kılıcı, haşmetli hydra alarak kuleleri ezip taşıyabilirsin. Tryndamere denen heroda buna dahil. Mid : Katarina koridorda ezicek hero çok ama minimapi takip ederek free killer ile kasarak 1v3 1v5 atabilecek pozisyon kovalayıp taşıyabilirsin. İrelia,malphite(ap),vlad ve kassadin de buna dahil.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şuan meta olan adcleri oynaman lazım bence. Jinx Zeri Ape Ezreal

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Top Garen, Susturması ile bir çok çarı ct'liyor ve çar mekanik gerektirmediğinden aşırı kolay olduğundan her ligde oynayabilirsin, Sett,Darius ve İllaoi karşısında zorlanıyor ama bilgin olsun. Diğer maçlar kolay oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
top lane yorick gold başlarına kadar götürür tek bilmen gereken matchuplar

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Jungle kayn,master yi baya op bu metada
Mid; Veigar sınırsız güçlenmeye sahip steck olayı var çünkü ve çok vuruyor gereksiz hasarı var veya vladimir güzel cs yaparsan late de canavara dönüşürsün kırılgan veya tank demeden herşeyi eritiyor.
elo kasmak için en iyi iki lane bunlar bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum diğer arkadaşlara katılıyorum. Bence de tek hero yetmez. Çünkü bazen eşleşme gereği sup atıyor seni. Ya da istemediğin bir yere gitmek zorunda kalabiliyorsun. Tavsiyem, şu:
Örneğin top mı kasıyorsun. Harika o zaman top maininde en az 4 heroyu sıkı öğrenmen lazım. Bunun dışında her mainden de 2 heroyu sağlam öğrenebilirsen hızlı yükselirsin diğer türlü işin baya zor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ADC Jungle en iyisi oto çarp gibi öğeler sizi baya öne geçirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...