sızce hangi tlf almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Son dönemlerde Xiaomi cok popüler fiyat ve performans olarak cok iyi iPhone x kullanıyordum Xiaomi not 10 lite aldım çok memnunum

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Para sıkıntısı yoksa bile bence uygun bir telefon al , Redmi 9 falan alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Para sıkıntısı yoksa 12 pro max alabilirsin kamera vs. açısından özellikleri fazla.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
pil ömrü olarak samsung telefonlar ne kadar iyi olsada iphone her zaman kullanış açısından çok daha verim sağlar. bunu iphone telefona alıştığın zaman aradaki farkı göreceksin. ikisinide kullandım lakin iphonedaki kolaylık pratikliği hiçbir mobil cihazda bulamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Samsunglarin şarj omri iphone göre uzun ama iphone 12 derim kardeşim hem ilerde satacagin zaman fiyat kaybı da yaşamazsın en azindan android de olduğu gibi uçurum fiyat farkı yasamazsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
12 Pro Max kullanıyorum xiomi den geçtim (mi 9T) iphone daki lüks tabiki ayrı bi boyut ama xiomi den veya samsungdan geçiceksen alışma süreci var ondan sonrası çok rahat güzel bi telefon şarj konusunda şuan sıkıntı çekmiyorum ama ilerde çekmeyeceğim anlamına gelmez

Üye
5 HİZMET YILI
ıphone al geç dostum
Post automatically merged:

ıphone al gec dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xiaomi not 8 veya 9 tavsiyemdir 8 kullanıyorum ve çok iyi iş görüyor kamera pil ömrü ve performans olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...