Evet artık insanlar kendi öz benliklerini para, araba lüks şeylerle tamamlaya çalışıyor.hocam eskiden para mı vardı ceplerimizde milyonlarcaama eski zamanlar çok daha zevkliydi şahsen ben 2000 doğumluyum 2008-2014 arası çok güzeldi benim için şimdi eski zamanlardaki gibi hiç bir şey aynı zevki vermiyor bu dünyada herkes tek derdi paraymış gibi yaşıyor oysaki insanın paraya değil ruhsal rahatlığa ihtiyacı var buna da parayla ulaşamıyorsun
malesef ki artık para varsa huzur var diyebiliriz ://Artık insanlar mutluluk ve huzuru parada arıyor...
dostum her zaman bu böyleydi o zaman sadece derdin yoktu çocuktun şimdi büyüdün bir şeylerin farkına vardın hepsi bu para tabi her şeydirhocam eskiden para mı vardı ceplerimizde milyonlarcaama eski zamanlar çok daha zevkliydi şahsen ben 2000 doğumluyum 2008-2014 arası çok güzeldi benim için şimdi eski zamanlardaki gibi hiç bir şey aynı zevki vermiyor bu dünyada herkes tek derdi paraymış gibi yaşıyor oysaki insanın paraya değil ruhsal rahatlığa ihtiyacı var buna da parayla ulaşamıyorsun