Kız başka biriyle konuşuyor olabilir. Eğer öyleyse senden zaten vazgeçmiştir ama öyle değilse hala şansın var. Sen yazmassan o da yazmaz, süründürcem diye ilişkini yokuşa sürme. Kız belki de bi hatanı gördü ve senden açıklama bekliyor. Aldattığını falan düşünüyor.
Sana yazmayan kızdan umut bekleme sevgilim bana ilgi vermediği için onu terk ettim ve fark ettimki hayatında başka bir erkek varmış beynimden vurulmuşa dönmüştüm
Bu tarz durumlarda salmak gerek birazda. İlişki işi karşılıklı sevgi ve saygıya dayanır. Karşındaki sana yeterli sevgi ve saygıyı vermiyorsa o iş zaten olmaz deyip salacaksın. Ancak şöyle bir durum daha var Belki aile içinde bir sorun yaşamış olabilir o ara ruh hali bozuk olabilir. Tabi sen daha iyi bilirsin ama peşinden koşmazdım ben.
Kadınlar ilgiye muhtaç varlıklardır kankam, sen ona 1-2 hafta yazma eğer yazar ise sende özel bulduğu birşeyler vardır haa eğer yazmazsa seni arkadaşı olarak görüyordur kenarda köşede ilgi aldığı başka erkekler de vardır.
çokda zorlamamak lazım kendine de saygın olsun biraz umursamıyor gibi görünüp seni kendine daha çok ilgi verir hale geirmek de istiyor olabilir başka biri de olabilir.
kral yani oda bi insan yoğun olabilir yada başına kötü birşey gelmiş bu kadar komplike düşüncelere dalma bence thinkerin dediğini yapmaktan çekinme ne kaybedebilirsinki yani
Öncelikle belirtmek isterim ki bu benim kendi düşüncem;
Bu tarz (peşinden sürükletmek) şeylere gerek olmadığını düşünmekteyim. Seni sadece oyalıyorsa/yedekte tutuyorsa hiç gereği yok hayatından çıkart gitsin. Ne senin başın ağrısın nede uğraşmış ol. Bu tarz boş/ilgi meraklısı insanları hayatında tuttuğun sürece illa ki senden bir şey istemek durumunda kalacağını düşünüyorum. Çok geçmeden hayatından def et ki rahatına bakasın. En basitinden bunun için gelip konu açman bile bir çaba sarf etmektir. Kendine saygı duymalısın.