Sizce ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kız başka biriyle konuşuyor olabilir. Eğer öyleyse senden zaten vazgeçmiştir ama öyle değilse hala şansın var. Sen yazmassan o da yazmaz, süründürcem diye ilişkini yokuşa sürme. Kız belki de bi hatanı gördü ve senden açıklama bekliyor. Aldattığını falan düşünüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aga eğer ikiniziinde sevdiğinizden eminsen yaz,birşey kaybetmessin aksine kazanırsın.onu umursadığını daha iyi anlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bir ilişkide böyle düşüncelerin olmaması lazım eğer ki böyle düşünüyorsan bence bir ilişkiyi gözden geçir

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sana yazmayan kızdan umut bekleme sevgilim bana ilgi vermediği için onu terk ettim ve fark ettimki hayatında başka bir erkek varmış beynimden vurulmuşa dönmüştüm :(

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
O sana nasıl davranıyorsa sende ona o şekil davranacaksın kısa ve net.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ilgi istiyordur ilgi istiyorsa zaten fazla ilgi verme

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu tarz durumlarda salmak gerek birazda. İlişki işi karşılıklı sevgi ve saygıya dayanır. Karşındaki sana yeterli sevgi ve saygıyı vermiyorsa o iş zaten olmaz deyip salacaksın. Ancak şöyle bir durum daha var Belki aile içinde bir sorun yaşamış olabilir o ara ruh hali bozuk olabilir. Tabi sen daha iyi bilirsin ama peşinden koşmazdım ben.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kadınlar ilgiye muhtaç varlıklardır kankam, sen ona 1-2 hafta yazma eğer yazar ise sende özel bulduğu birşeyler vardır haa eğer yazmazsa seni arkadaşı olarak görüyordur kenarda köşede ilgi aldığı başka erkekler de vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çokda zorlamamak lazım kendine de saygın olsun biraz umursamıyor gibi görünüp seni kendine daha çok ilgi verir hale geirmek de istiyor olabilir başka biri de olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum kız senden ayrılmış farkında değilsin kızların ayrılığı biraz farklı oluyor zamanla anlicaksın demek istediğimi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kızlara yavaş sakin yaklaş kırma yıpratma ilişkin ultra düezy olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kral yani oda bi insan yoğun olabilir yada başına kötü birşey gelmiş bu kadar komplike düşüncelere dalma bence thinkerin dediğini yapmaktan çekinme ne kaybedebilirsinki yani

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle belirtmek isterim ki bu benim kendi düşüncem;
Bu tarz (peşinden sürükletmek) şeylere gerek olmadığını düşünmekteyim. Seni sadece oyalıyorsa/yedekte tutuyorsa hiç gereği yok hayatından çıkart gitsin. Ne senin başın ağrısın nede uğraşmış ol. Bu tarz boş/ilgi meraklısı insanları hayatında tuttuğun sürece illa ki senden bir şey istemek durumunda kalacağını düşünüyorum. Çok geçmeden hayatından def et ki rahatına bakasın. En basitinden bunun için gelip konu açman bile bir çaba sarf etmektir. Kendine saygı duymalısın.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Büyü yap ya da bi ilgi ver bi ilgi verme hallediyor.
Post automatically merged:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
boşver be gel bi last of us atalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...