Sizce ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam, sakin ol ve bir kız için bu kadar uğraşma. Bana kendinden soğutmaya çalışıyormuş gibi geliyor. Bu tür ilişkilerin sonu genellikle ayrılık olur. Tabii ki kötü düşünmeni istemem, ancak çevremdeki tecrübelerim buna işaret ediyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Direkt yaz bence neden görmedin bir şey oldu diye. Belki yorgundur ya da bir şey olmuştur. En iyisi aramak. Zaten bugün işte konuşursunuz. Her şey ters gitmiş olabilir bu aralar depresyonda olabilir usul davran. Dök içini de.😌

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendine değer ver. Sen yine selamını eksik etme ama yazmıyorsa onun bileceği şey. O kaybeder...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Bir anda ilgiyi kes isyerinde gormemezlikten gel hic umursamiyomus gibi davran bak nasil geliyro sana fazlada kibar davranma gerisi gelir :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Onun amacı zaten kendi peşinden sürüklemektir. Yazmak istesede yazmıyor olabilir. Kızların iradeleri daha kuvvetli olabiliyor bu konularda.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sen yazma birak o yazsin anlasin degerini
Post automatically merged:

Sen yazma birak o yazsin anlasin degerini

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka ya trip ya soğuk kendine öz eleştiri yap düzeltirsin kızı bırakma seviyorsan çekersin acısını eğer toxicse net diyeyim ayrılmadan peşinde sürükleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
illa kavga ediceksiniz veya bir takım sorunlar olucak,merak etme geçecek

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
bazen insan diyor ki bu insan benden bıktımı yazışmaktan mı sıkıldı benden mi soğudu bunlar kötü düşünceler zaten şu dünyada ömrümüz oldukça kısa bırakın her duyguyu yaşayalım bazen toxic olmak gelecek için güzel sonuçlar doğruyor ayrıca senin durumunda toxiclik değil sevdiğini bırakamama günümüzde bu yargı oldukça körelmiş sadık insan azaldı maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
taviz vermemeye çalışıyor gibi duruyor ancak ne istediğnii sadece o bilir kendinden ödün verme bir insan sana nasıl yaklaşıyorsa öyle yaklaşman gerektiğnii düşnüüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ayrılman en doğru karar olur seni yoran insanlardan uzaklaş

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum kız soguk yapiyor sende ona belli bir süre soguk yap illa geri dönecektir

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ne yapacağını söyleyemem ama bir ilişkide yapmayacağın ilk şey bir ilişkide ne yapman gerektiğini sormaktır. Başkalarının fikrini almadan, kendi içinden geldiği gibi yaşayabildiğin şey aşktır. Eğer bir taktik/strateji uygulama ihtiyacı hissediyorsan o ilişki çoktan bitmiştir zaten.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
7 kere aldatıldım ben tek tavsiyem fazla güvenmemen dostum :)

Üye
3 HİZMET YILI
hocam 2x ilgi gösterince x ilgi alıyorsan gerek yok öyle ilşikiye şahsen yeni yollara bakmanı tavsiye ederim

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Kaçan kovalanır duygularını bu kadar belli etme , umursamıyormuş gibi ve o olmadan da sosyal hayatının gayet güzel geçirdiğini ona hissettir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle, bu durumda kızın niyeti hakkında kesin bir yargıda bulunmak doğru olmayabilir. Belki de sadece meşgul olabilir veya kafası doludur. Ancak, sizi endişelendiren ve huzursuz eden bir durum olduğunu anlıyorum.

İlk adım olarak, kızın neden mesajınıza cevap vermediğini anlamaya çalışabilirsiniz. Ona işteyken ya da çalışma saatleri dışında bir mesaj göndererek nasıl olduğunu sorabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kızın ne hissettiğini anlamak için de açık ve dürüst bir şekilde konuşmanızda fayda var.

Ancak, kızın ilgisini sürdürmek için de biraz uzak durmanız gerekebilir. Sürekli mesaj atmak, takip etmek veya kontrol etmek onu rahatsız edebilir. Kendinize zaman ayırın ve hobi veya ilgi alanlarınızla ilgilenin. Bu, sizin için iyi bir şey olacak ve aynı zamanda kızın da sizin ilginizi fark etmesine yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, kızın neden mesajınıza cevap vermediğini anlamak için açık ve dürüst bir şekilde konuşmanızda fayda var. Ayrıca, onu rahatsız etmeden kendinize zaman ayırmanız ve ilgi alanlarınızla ilgilenmeniz de önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...