Sizce ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kardes o isler bos is kimseyi pesinden kosturamassin biseler yaparak.seviyosa zaten gelir pesinden.umursama bence

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Onun niyetlerinin ne olduğunu kesin bir şekilde söylemek zor, ancak meşgul veya dikkati dağılmış olabilir. Eğer onun ilk mesaj atmamasından endişe ediyorsanız, bunu rahat bir konuşmada dile getirin ve ne söylediğini görün. Onu takip etmek istiyorsanız, ona ilginizi kişisel olarak göstermeye çalışın, buluşmalar ayarlayın ve iş dışında birlikte vakit geçirmek için çaba sarf edin. İlişkilerde iletişim önemlidir, bu yüzden onunla açık ve dürüst bir diyalog kurmaya çalışın.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle, ilişkiniz hakkında daha net bir fikir edinmek için bu durumu doğrudan kızla konuşmanızı öneririm. Belki de kızın mesajlara cevap verememesinin bir nedeni vardır ve siz bu nedeni bilmeden endişeleniyor olabilirsiniz. Konuşma sırasında, kızın sizinle ilgili hissettiklerini öğrenmek için açık ve anlayışlı bir şekilde yaklaşın.
Ancak, aynı zamanda kızın mesajlarına yanıt vermemesinin nedenini anlamak için biraz sabırlı olmanız da önemlidir. İnsanlar farklı şekillerde iletişim kurarlar ve kızın mesajlarına yanıt vermemesi sizinle ilgisi olmayabilir. Belki de kızın işi veya kişisel hayatıyla ilgili bir şeyler vardır ve mesajlarına yanıt verememiştir.
Son olarak, bir ilişkide her iki tarafın da ilgi ve çaba göstermesi önemlidir. Eğer kızın sizinle ilgisi azaldığını hissederseniz, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz ve belki de başka bir yön aramanız gerekebilir. Ancak, her şeyden önce doğrudan konuşarak sorunu anlamaya çalışmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
aynısını yaşadım her gün 6 ay boyunca her sabah ilk mesajı ben attım , ben yazmayı bıraktım oda bana yazmadı arada hikaye attığımda neden yazmıyorsun felan yazıyor şöyle bir geçmişe baktığımda hep ben konuşma başlattım hiç yazmıyorsun neden yazıyım ki yani seninkini kendime benzettim sinir bozucu bir durum şimdi hesabını dondurdu telefon numarasıda yok hatını kapatığı için ulaşamıyorum dahada sinir bozucu

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yapmıyor knk verdiğim ilgiyi veremiyor bazen ani ruh hali değişiyor çözemedim ki
Hocam bir ilişkide en çok karşı tarafın sevgisini göstermesi gerektiğini düşünüyorum , en azından kendim için öyle . Aksi durumda ya benim sevgimi kullanırsa diye düşünceler oluşuyor , o topa hiç girmek istemiyorum. Durumun zor , uzun bir süre berabermişsiniz fakat biri zarar görüyorsa bu durumda , oturup düşünmek lazım , iki tarafta elini koymuyorsa taşın altına , fazla uzatmanın mantığı yok kanımca . Kendine yatırım yapıp yengenin sana ayak uydurması daha mantıklı olurdu . İşler terse dönerse kız tarafı affetmiyor . Senin için bench sehpasını ayırdım usta .

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu herksin başıan gelebilri nedeni yoksa ve hep tekrarlanıyorsa soğuyorum ben ve orda bitiriyorum size de oneririm gerek yok boyle kişilere

Üye
3 HİZMET YILI
Sevginin dili nettir. Evet'in cevabı kesindir, akılda soru işareti bırakmaz. Eğer bi şeyler seni belirsizliğe itiyorsa, anlamlandıramıyorsan ama cevap ''hayır'' gibi de değilse emin ol o ''hayır''dır. Umarım anlatabilmişimdir :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynısı benim başıma geldi reis ben mesaj atmadım gurur yapıp o da yazmadı :D bence yaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
birkaç mesaj daha yaz işe gittiğin bir gün cevap vermezse yada sana soğuk davranırsa al karşına konuş knk

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sende hiç yazma kız zaten bi saatten sonra noluyo lan dicek niye bu bana yazmıyo diye illaki soracaktır sormuyosa zaten sevmiyodur sorarsa konusursunuz bu konuyu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yazma toxic ol sen de geç bak mesajlarına onun anlasın nasıl bir hismiş aynı pişmanlığı ben yaşadım 2 senelik ilişkimde

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
iyice gözlemle bence sevdiği biri olabilir veya aklı başka yerlerdedir gözlemle veya yanına gidip şey sorabilirsin bir sorun mu var ? bir sıkıntın mı var gibi ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
her şeyi olduğu gibi bırak, eğer onun için önemliyse, en azından sana yazmaktan rahatsızlık duyacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gerçekten seviyorsan ilk sen yazdın ilk o yazdı sorun olmaz yeter ki gerçekten sevdiğine ve ilerde mutlu olacağına inan başka bir şeye gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yani deneyimlerden yola çıkarsak kızı fazla darlama ve sohbeti uzatmak için şekilden şekile girme yok peşimden koşturayım yok bunu yapayım falan diye saçma sapan şeylere yeltenme elinden komple giderse pişman olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilgisizlik ayrı birşey üstüne düşmemek ayrı birşey arkadaşlar. öyle ilgisiz bir ilişki olmaz vede bayacak kadar üstüne düşmek olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
umursamamak en mantıklı çözüm ki seni zaten istiyorsa elbet hamle yapar, yapmadığı durumda da fazla uzatmaya gerek yok.Kendini ait olmadığın bir gelecekten kurtardığın için mutlu bile olabilirsin bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...