Onaylı Üye
Kardes o isler bos is kimseyi pesinden kosturamassin biseler yaparak.seviyosa zaten gelir pesinden.umursama bence
aynısını yaşadım her gün 6 ay boyunca her sabah ilk mesajı ben attım , ben yazmayı bıraktım oda bana yazmadı arada hikaye attığımda neden yazmıyorsun felan yazıyor şöyle bir geçmişe baktığımda hep ben konuşma başlattım hiç yazmıyorsun neden yazıyım ki yani seninkini kendime benzettim sinir bozucu bir durum şimdi hesabını dondurdu telefon numarasıda yok hatını kapatığı için ulaşamıyorum dahada sinir bozucuArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Hocam bir ilişkide en çok karşı tarafın sevgisini göstermesi gerektiğini düşünüyorum , en azından kendim için öyle . Aksi durumda ya benim sevgimi kullanırsa diye düşünceler oluşuyor , o topa hiç girmek istemiyorum. Durumun zor , uzun bir süre berabermişsiniz fakat biri zarar görüyorsa bu durumda , oturup düşünmek lazım , iki tarafta elini koymuyorsa taşın altına , fazla uzatmanın mantığı yok kanımca . Kendine yatırım yapıp yengenin sana ayak uydurması daha mantıklı olurdu . İşler terse dönerse kız tarafı affetmiyor . Senin için bench sehpasını ayırdım usta .yapmıyor knk verdiğim ilgiyi veremiyor bazen ani ruh hali değişiyor çözemedim ki
iyice gözlemle bence sevdiği biri olabilir veya aklı başka yerlerdedir gözlemle veya yanına gidip şey sorabilirsin bir sorun mu var ? bir sıkıntın mı var gibi ?Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi