Sizce Laptop mu Masaüstümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Masaüstü tavsiye ederim çünkü masaüstü bilgisayarlar daha fazla geliştirme imkanı sunar.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kesinlikle leptop kanka tertemiz taşırsın masaüstüne gerek yok bence

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sürekli gezen evinde fazla vakit geçirmeyen birisi isen laptop bence deilsen toplama sistem

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kişiden kişiye değişir ama çok gezintiye gidiyorsan laptop ama yok gezmiyorum ben falan diyorsan masaüstü tabiki

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Seyahat eden bir kişi değilseniz masaüstü bilgisayar işinize gelecektir. Leptop fiyatına daha kaliteli bir PC toplayabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam ben yıllardır laptop kullandım iyimiydi iyiydi ama bir donanım arızası çıktığında çok büyük masraflar çıkabiliyor yada herhangi bir donanımı değiştirip takmayı yapamıyorsunda. masaüstünde öyle bir problem yok istediğin gibi sök tak kendi başına rahat rahat kullanırsın oynamak istediğin oyun yüksek gereksinim mi istiyor paran olunca donanımı al tak o yüzden masaüstü candır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tabiki laptop kanka heleki yeni nesil laptoplar güzel iş çıakrıor heryerede taşıyabilrisin :)

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knka leptap fazla yer kaplamaz ama en iyi leptaplardan alıcaksın en az 7 8 bin eger yer kapğlasın abi ben toplama istiyorum dersen masaüstü hem daha uygun hemde parçalarını degiştire biliyosun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
leptop daha iyi mmonster abra a7 tavsiyem kafan rahat olur hem masüstü heryerde kullanma imkanı olmuyor hedme boşuna yer kaplıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Laptop alcaksan sağlam bişey al masaüstü gibi istediğin zaman upgradeleyemediğin için geleceği görerek tercih yap .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga masa üstü daha yavaş ısınıyo donma kasma daha az ama çok gezen biriysen lebtop

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bence masaüstü çünkü istediğin zaman Rahatça temizleyebiliyor ve parçalarını değiştirebiliyorsun Laptopta o biraz zor oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...