Sizce League Of Legends oyununda loser winner lobi efsanesi gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum, bu aslında oynayış ile alakalı tamamen. Win aldığın maçların çoğuna göz attığında sen dışında ikinci bir carry, hasar çıkaranın olduğunu kolaylıkla görebilirsin. Mantıken karşı takım üçüncü bir carry bulunduruyorsa takımda hâliyle kazanması normaldir.
Lol için artık yetenek, beceri ikinci sınıf duruma giriyor; karakter metası, mid-game'a kadar güçlenme potansiyeli yüksek olan heroları tercih etmek nihai zaferi garantiler; tabii bu gibi etkenlerde en önemli olan şeylerden bi'tanesi sunucudur. Türkiye sunucusundaki oyuncuların mentalitesi, konuşma tarzları berbattır; sinir olmak, tilt olmak aşırı öngörülesi bi'şey. Bu yüzden rank kasmak gibi bir arzun var ise yanına güvendiğin ve oyunu domine edebileceğine inandığın bir pre'ni alman daha hoş olacaktır.

Harici olarak;
Konuyla alakalı olarakta, dediğin şeye mmr denir. MMR'ın ne kadar yükselirse, kazanma ve kaybetme oranın eşleştirilerek daha iyi bir takıma da atanabilirsin, elohell'de olanlarla da eşleşebilirsin. Bu gibi durumlar genelde Gold 1 -2, Plat 3 - 4 gibi elolarda daha sık yaşanır. Çünkü 1.000, 2.000 maç ile hala plat'da olan kişiler bulunmakta. Oyunun algoritması da eşleştirmek zorundadır. Bu yüzden MMR'ı yüksek olan oyuncuları beraber eşleştirme durumu oluyor. Win lobi, lose lobi olayı yoktur o yüzden.
aldığım en mantıklı yanıt teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçek efsane değil arka arkaya win alırsan smurf lobiye atar sistem seni çok lose alırsan loser lobiye düşersin hesabın az lp almaya başlar

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynı durumu ben yaşadaım ardı ardaın lose aldıpımda oldu ardı arıdına win ama böyle birşey yokdur diye düşünüyorum

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bilemiyorum arka arkaya 3 win alınca 4. maç %99.99 lose oluyor. Kasıtlı gibi geliyor.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Valla bende smurfde 10 maçın 7sini winliyorum ama mainde 10 maçın max 4-5 ini winliyorum çok saçma nedenini hala anlamış değilim .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı
Bence öyle bir şey yok. İhtimallere bağlı olduğunu düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben pek inanmıyorum ya winner lobi diye bişey yok ben oyunuma gelen dügzün insan görmedim hep loser lobideyim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Doğurudur bence çünkü bazı oyunlarda kazanmaya uğraşsan da takımda birkaç tane bot gibi oynayan adam geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka s3 ten beri bu oyunu oynuyorum gerek sc li gerek sc siz oyunda bu şey bence gerçek. ek olarak her elonun kendine özel toxicleri olduğu için de farklılık gösterbiliyor. örneğin elmas eloda 5w aldıktan sonra 5 lose lobbysine düşebiliyosun fakat gümüş eloda 5 win alıyosan 10 lose lobbysine düşüyosun

Üye
3 HİZMET YILI
bence toxıc olanlara daha fazla toxıc oyuncu gelıyor gibi gelıor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben lola yenı baslıyacagım sızce baslamalmıyım cok merak etım heveslendım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sezon sıfırlanması an mesele olduğu için şuan dereceli pek takmayanlar çoğaldı ve ara sıra kaybetmek normal sezon sıfırlandıktan sonra takıma gelen troller baya azalır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bana da hep aynı oluyor bir win gelince sürekli iyi oynayanlar geliyor bir lose gelince hep kötü oynayanlarla aynı takıma düşüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı
zaten her oyunda var bu aq

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence dogru cunku lose aldıkca karsina daha kotu oyuncular geliyo bu sayede win alman kolaylasiyor ama takiminada kotu geliyor biz rank kasıyor isek 1 hesabın winratesini acayip dusuruyoruz diger hesapta kasicagimiz hesap oluyo cok kolay kasiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...