Üye
bence gerçek
aldığım en mantıklı yanıt teşekkürlerDostum, bu aslında oynayış ile alakalı tamamen. Win aldığın maçların çoğuna göz attığında sen dışında ikinci bir carry, hasar çıkaranın olduğunu kolaylıkla görebilirsin. Mantıken karşı takım üçüncü bir carry bulunduruyorsa takımda hâliyle kazanması normaldir.
Lol için artık yetenek, beceri ikinci sınıf duruma giriyor; karakter metası, mid-game'a kadar güçlenme potansiyeli yüksek olan heroları tercih etmek nihai zaferi garantiler; tabii bu gibi etkenlerde en önemli olan şeylerden bi'tanesi sunucudur. Türkiye sunucusundaki oyuncuların mentalitesi, konuşma tarzları berbattır; sinir olmak, tilt olmak aşırı öngörülesi bi'şey. Bu yüzden rank kasmak gibi bir arzun var ise yanına güvendiğin ve oyunu domine edebileceğine inandığın bir pre'ni alman daha hoş olacaktır.
Harici olarak;
Konuyla alakalı olarakta, dediğin şeye mmr denir. MMR'ın ne kadar yükselirse, kazanma ve kaybetme oranın eşleştirilerek daha iyi bir takıma da atanabilirsin, elohell'de olanlarla da eşleşebilirsin. Bu gibi durumlar genelde Gold 1 -2, Plat 3 - 4 gibi elolarda daha sık yaşanır. Çünkü 1.000, 2.000 maç ile hala plat'da olan kişiler bulunmakta. Oyunun algoritması da eşleştirmek zorundadır. Bu yüzden MMR'ı yüksek olan oyuncuları beraber eşleştirme durumu oluyor. Win lobi, lose lobi olayı yoktur o yüzden.
Rica ederim. Cevaplardan tatmin olduysan, konuyu cevaba kapatırsan sevinirim. Boş yere yorum kasmaya çalışanların bildirimi düştükçe tilt oluyorum.aldığım en mantıklı yanıt teşekkürler
nasıl kapatılıyor cahilim de birazRica ederim. Cevaplardan tatmin olduysan, konuyu cevaba kapatırsan sevinirim. Boş yere yorum kasmaya çalışanların bildirimi düştükçe tilt oluyorum.
Bence öyle bir şey yok. İhtimallere bağlı olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı
bendede ayni sekil onu nasil duzeltebilirizhesap smurf o yüzden fazla lp veriyor
Post automatically merged:
senin hesap elohelle girmiş dostum geçmiş olsun
zaten her oyunda var bu aqArkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı
bence dogru cunku lose aldıkca karsina daha kotu oyuncular geliyo bu sayede win alman kolaylasiyor ama takiminada kotu geliyor biz rank kasıyor isek 1 hesabın winratesini acayip dusuruyoruz diger hesapta kasicagimiz hesap oluyo cok kolay kasiyoruzArkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı