Sizce LoL'de en güçlü ulti hangi şampiyona aittir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Karthus global ulti herkese vuruyor çok op bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
soraka kadınca tf de hic zaman kaybettirmeden tfyi kazandırabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Darius yada Urgot diyebilirim hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence zed ya abi oynayabilen biri olunca karşıda zed cok güçlü bir çar ya

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pyke bard kindred ve Renata ultisi diyebilirim. Bu ultiler diğer şampiyonların yeteneklerine göre daha ustalıkla atılması gerekiyor ve diğer şampiyonlardan çok farklı etkiler veriyor. Pyke ultisi dersen 6 levelden sonra neredeyse sınırsız kadim ejderha buffun oluyor artıdan ultiyle skor alırsan son asist yapan oyuncuya da altın veriyorsun muhteşem bir ulti. Bard dersen defans olarak ejder baron kule durdurma rakip durdurma takım arkadaşı durdurma olarak mükemmel bir ulti. Taktiksel ve ustaca kullanılırsa takım savaşını ve oyunu değiştirebilecek bir güce sahip. Kindred ultisi de bard ultisine benzer etkilere sahip. Renata ultisine hiç değinmek istemiyorum tam bir takım savaşı bitiricisi diyebilirim. Takım savaşı sırasında rakip takımda renata varsa hep bir geri kaçma hep bir korku oluyor ki verdiği etki de oyun içindeki diğer hiçbir şampiyonlarda olmayan bir etki veriyor ve rakibi en yakınındaki kendi takım arkadaşına minyona kuleye toteme vurmasını sağlıyor. Hem yüksek bir kitle kontrolu üstüne rakip hasarı ve ulti çok geniş uzun ve kaçması zor sadece gidişi çok yavaş. Bana göre en güçlü ulti kesinlikle renata ultisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...