Sizce Nasıl Bir Oyun Piyasaya Çıkmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Uzun zamandır hangi oyunu oynasam bir süre sonra sıkıyor nasıl bir oyun çıkmalı zamanında pubg nin çıkdığında çoğu oyuan dahi yeni modlar eklenmesine sebep olmuştu paraşütten atlayıp 100 kişinin aynı haritada çatışması hoştu şuan düşnüyorum düşünüyorum aklıma bir oyun gelmiyor Sizin aklınızda hiç böyle bir düşünce var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir arayışta olmadım hiç şahsen mmorpg oyunlar çok sarıyor tek problem p2w olmaları bu sorunu giderebilsek bir arayışta olanlarda bu durumdan kurtulur

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
online olan ve vuruş hissi hat safhada olan bir oyun çıkarsa iyi olur nereye vurursam oradaki uzuvlar parçalansa ve bunu hissetirse doruklarıda bir oyun hissi yaşanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
açık dünya oyunu ama bunu hiçbir oyun firması tam bir şekilde başarmış değil

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Knight Online 2 mesela ama şimdiki oyun motorlarıyla yapılacak cinsten :) :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yemin ederim bu sabah düşündüm metin2 veya knight a bi rtx bi remake falan yapsalar da oynasak deli gibi dedim

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Online olarak hayali çok geliyor ama bunları gerçeğe dökmek sıkıntılı. Skyrim gibi olayların birbirinden etkilenmesiyle oluşan bir hikayeli oyun, zombi temalı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
metin 2 battle royale tarzı bi oyun çıksa müq olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
fortnite tarzı içerik - etkinlik çokluguna sahip bir açık dünya oyunu yapılabilir metin 2 black desert knight vb oyunların gelişmiş hali

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
p2w olmayan düzgün hikayesi yerinde,uzun olmayan ve konuşma metinlerini kısa tutan bir mmorpg oyunu gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence insanlar tiktok ve instagramın hızlı videolar gösterip sevdirmesinden dolayı artık yavaş oyunlara değil hızlı oyunları oynamaya kaydı. herkes değil tabiki de çoğunluk. mesela fortnite tarzı battle royale oyunlarının sevilmesi oyunun çok hızlı yapmaları . keza valorant csgodan daha iyi değil ancak oyun hızlı olduğu için seviliyor. kesinlikle hızlı tarzda oyunlar yeni piyasaya yön veriyor. mmorpg metin 2 tarzında "hızlı oyun" yapılsa çok güzel tadından yenmez bence

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tarz olarak cevap veremeyeceğim fakat Unreal Engine 5 ile yapıldığı iddia edilen şu ultra gerçekçi oyunlar optimizasyon problemleri halledilip çıkarsa bir kaç level atlatır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka büyü ve kuvvet içeren ikisini harmanlaya bildiğin ve oyun içerisinde skill seçmediğin tamamen senin oynayış paternine göre sana skiller veya skill kombinasyonnu sunacak bir oyun lazım abi oyuncu bir şey seçmesin veya oyun seçtirmesin oyun ortada olsun oyuncunun oyunu oynama stiline göre değişsin istiyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
genshin impactin daha gelişmiş hali bir oyun yapılabilir bence açık dünya oyunu olup da fazla animeye kaymadan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
lol varken baska oyun piayasayı ıckması gerekemz ama cıkıcak oyunun kesinlikle online bir oyun olmas ıgerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...