Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar okullar açılcak diyen var açılmıycak diyen var ben lise öğrencisiyim 11 e gidiyorum sınavlarımı okuldan olucam ama bu iş nasıl olcak bilen varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim
15 şubatta açılacak fakat liselere sınav yapılacakmış şu an tek derdim sınav olması okulların açılmasında sıkıntı yok ama sınavlar olmamalı pek bir şey öğrenemediğimiz için .
okullar kademeli olarak açılacak dendi ilk 12 ve 9lar sonrada 11 daha sonra ise 10lar açılır sizin sınav senenizede az kaldı artık kapanmaz çabuk çabuk sınavlarda yapılır bu dönem içerisinde bol şans
Ben şimdi onları açmak değil inanıyorum, sınıf başına az öğrenci ile küçük okullar zaten girmiş, ancak üniversiteler ve büyük kolejler bulaşma riski altında, ya bazı güvenlik önlemlerine uymayan ya da basit bir hata ile virüs yayıldı
bence açılmaz öncelikli olarak mekanlar restorant cafe vs yerler açılır gidişata bakılır ondan sonra açılır ki aşı geldi ne kadar verimli nasıldır ne değildir hala bazı insanların kafasında soru işareti var ülke olarak ekonomik yönden resmen çöktük allah yardımcımız olsun benim görüşüm açılmaz yönünde en azından 1 2 ay daha bu süreç devam eder