Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce OnePlus mı yoksa Xiaomi mi daha iyi ? (Telefon bakımından ,kalite olarak.)
Telefon degistirmeyi düşünüyorum ama 2 marka arasında kaldım sizce hangisini almalıyım (OnePlus-Xiaomi)modeliyle yazarsanız sevinirim. Bütçe 6.000 ennn fazla.
başkan merhaba ben xıaomı redmı not 9 pro kullanıyorum kesınlıkle tek kelımeyle mükemmel bir telefon ama alıcaksan 128gb almanı tavsıye ederım çünkü 64 alırsan 30 gb filan sadece sistem kaplıyor ona kandım ben 64 aldım 32 gb fılan yerım var şuan ama kesınlıkle mukemmel bir telefon kamerası olsun işletim sistemı olsun hızı olsun baya güzel almanı tavsiye ederım
Alırsan Xiaomi almanı tavsiye ederim çünkü güncelleme geldikçe geriye dönük çalışır ve sistem güncellemesiyle telefon yavaşlamaz. Diğer firmalar böyle yapıyor.
İkisi de güzel marka fakat Oneplus düz android sanırım. Ama Xiomide miui ara yüzü var ve saf android havası vermiyor o güzel. Xiaomi note 10 pro baya iyi bi bakabilirsin.
oneplus 7t kullanmis biri olarak kesinlikle oneplus onermem. birkac hafta sonra kamerasinda donma yasamaya basladim musteri hizmetleriyle gorusmeye calistim zor da olsa iade etmeyi basardim. sonra huaweiye gectim ve cok memnunum. dusunursen huawei p30 pro, suan benim de kullandigim telefonu tavsiye ederim. indrimlerle 6k altina yakalayabilirsin.
oneplus nasıldır bilmiyorum ama hem kendim hem de çevremde çok sayıda xiaomi kullanan ve memnun olan var. Türkiye'de belli bir piyasası da oturmuş durumda.