- Konuyu başlatan
-
BİR TÜRK
Süper Üye
bende böyle düşünüyorum ama bence beşiktaş ta olabilir iyi ivme yakaladıTrabzon salar diye tahmin diye ediyorum ya Fenerbahçe yada Ve olur
gs kümede nası alacak küme düşecek şuanda
trabzon kötü oynayarak gidiyor amaTrabzon aldı başını gidiyor fenerin bir nebze kötü oynamaz ise şansı var gibi ama çok zor Trabzon aldı ligi
Öyle ama aradaki puan farkı çok fazla aga tabi diğerleri için şans var Trabzon'un önümüzdeki günlerde maçları zor göreceğiztrabzon kötü oynayarak gidiyor ama
evet özellikle bide gs ile oynicakAçıkcasıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yappek te iç açıcı durmuyor trabzonun şampiyonluğu için
3 maç takılsa panik olacak bu haftya gs maçı var dedigim gibiÖyle ama aradaki puan farkı çok fazla aga tabi diğerleri için şans var Trabzon'un önümüzdeki günlerde maçları zor göreceğiz
Aynen ama ben şeyi bekliyorum en son ki Trabzon faciası gibi birşey hamsileri çıldırtacak inşallah aynısı olur ahhahaevet özellikle bide gs ile oynicak
Post automatically merged:
3 maç takılsa panik olacak bu haftya gs maçı var dedigim gibi
Trabzon faciası yakın kotu oynamaya başladı Trabzon bence bır sürpriz olacakTB puan farkını baya açtı net şampiyon bence
trabzon kötü onuyor ve kazandıgı maçlar da hep 1 farkla ne kadar sürücek bu kadar şans ve verilen penaltılarTrabzon faciası yakın kotu oynamaya başladı Trabzon bence bır sürpriz olacak
hahaha evet ama panik olucaklar gibime geliyor bana bilmiyorum yinede tahminim buAynen ama ben şeyi bekliyorum en son ki Trabzon faciası gibi birşey hamsileri çıldırtacak inşallah aynısı olur ahhaha
evet konya da iyi geliyor az puan farkı kaldıTrabzon diye düşünüyor herkes. ama konyaspor bu sene benim favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?