Süperlig şampiyonu kim olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Beşiktaşlıyım objektif olacağım, siz de objektif olup holiganlık yapmazsanız sevinirim. Bu sene en iyi kadro Galatasaray'da. Fenerbahçe'nin de gayet güzel transferleri var. Beşiktaş'ın da kadrosu çok kaliteli. 3 Büyükler dışında Trabzonspor, Başakşehir ve Adana Demir Spor'da çok iyi oynuyor. Sizce bu sene kim şampiyon olur. Ben bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de çok sağlam kadorsu var. 3 büyükler bu sene çok çekişmeli olacak gibi duruyor. (Fenerbahçe ne kadar 8. olsa bile sonradan toplayacağını düşünüyorum). Uzun lafın kısası sizce bu sene en iyi transferleri kim yaptı ve kim şampiyon olur. İyi forumlar teşekkür ederim
(futboldan anlayanlar yazarsa sevinirim.)
bu sene lig çoı çekişmeli olcak ama bence galatasaray fenerbahçe ve basaksehir arasında döner diye düşünüyorum fenerbahçe çok baskılı oynuo başakşehir avrupa liginde iyi işler yapıyo galartasarayında kadrosu oturdu mu çok iyi işler yapabilir

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
galatasaray kadroyu sağlamlaştırdı gibi büyük beklentilerim var

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu sene beşiktaş ciddi bir kadro ile geliyor ümidim var ama öncelik tabiki dostluk kim kazanırsa kazansın önemli olan kalp kırılmasın.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şuan en iddialı fenerbahçe ama galatasarayın lig birincisi olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...