Süperlig şampiyonu kim olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Beşiktaşlıyım objektif olacağım, siz de objektif olup holiganlık yapmazsanız sevinirim. Bu sene en iyi kadro Galatasaray'da. Fenerbahçe'nin de gayet güzel transferleri var. Beşiktaş'ın da kadrosu çok kaliteli. 3 Büyükler dışında Trabzonspor, Başakşehir ve Adana Demir Spor'da çok iyi oynuyor. Sizce bu sene kim şampiyon olur. Ben bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de çok sağlam kadorsu var. 3 büyükler bu sene çok çekişmeli olacak gibi duruyor. (Fenerbahçe ne kadar 8. olsa bile sonradan toplayacağını düşünüyorum). Uzun lafın kısası sizce bu sene en iyi transferleri kim yaptı ve kim şampiyon olur. İyi forumlar teşekkür ederim
(futboldan anlayanlar yazarsa sevinirim.)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Galatasaray çok iyi kadro topladı, eğer bu kadro oynarsa Avrupa finallerini bile görebilirdi eğer Avrupa'da olsaydı. Bence Galatasaray alır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Galatasaray çok iyi kadro topladı, eğer bu kadro oynarsa Avrupa finallerini bile görebilirdi eğer Avrupa'da olsaydı. Bence Galatasaray alır.
Aynı fikirdeyim, Galatasaray avrupa finallerini görebilirdi. Ama Okan hocayla olmaz gibi geliyor. Fatih hoca olsaydı daha iyi olabilirdi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Fener'in maç eksiği olduğu için 8. gözüküyor Maç eksiği olmasaydı bence ilk 4de idi.Şuan ligin başındayız her an her şey olabilir bi sakatlık bile bi takımı bitirebilir ama şampiyonluk çekişmeli geçeceği kesin.Ben diğer seneki avrupa maçlarını heyecanla bekliyorum bu kadrolarla çok zevkli geçicek açıkçası.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Beşiktaşlıyım objektif olacağım, siz de objektif olup holiganlık yapmazsanız sevinirim. Bu sene en iyi kadro Galatasaray'da. Fenerbahçe'nin de gayet güzel transferleri var. Beşiktaş'ın da kadrosu çok kaliteli. 3 Büyükler dışında Trabzonspor, Başakşehir ve Adana Demir Spor'da çok iyi oynuyor. Sizce bu sene kim şampiyon olur. Ben bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de çok sağlam kadorsu var. 3 büyükler bu sene çok çekişmeli olacak gibi duruyor. (Fenerbahçe ne kadar 8. olsa bile sonradan toplayacağını düşünüyorum). Uzun lafın kısası sizce bu sene en iyi transferleri kim yaptı ve kim şampiyon olur. İyi forumlar teşekkür ederim
hiç belli olmaz ben de besiktaslıyım ama nedense galatasaray olacakmış gibi hissediyoprum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Galatasaray bu sene şampiyon olur gelecek sene de ülke puanını toparlar yine şampiyon direkt gider şampiyonlar ligine.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
galatsaray bu sene kesin şampiyon

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fenerbahçeliyim ve bu sezon bence her ne kadar öyle gözükmese de fener ve gs arasında geçecek gibi duruyor, umarım fenerbahçe olur

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir trabzonlu olarak fener şampiyon olur bu sene gibime geliyor galatasarayın kadro iyi ama henüz bi takım olamamışlar

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
galatsaray olabilir iyi oynuyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
galatasar son zamanlarda kadrosunu iyi toparladı güzel oyun çıkarırlarsa alabileceklerini düşünyorum bu sene

Üye
3 HİZMET YILI
fenerin olmayacağı garanti bjknin olacağını düşünüyordum ama başakşehir ve istanbulspor maçlarındaki performans sebebiyle artık galatasarayın olacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben fenerbahçe demek isterdim ama en son ben doğduğumda şampiyon oldu bence yine olamaz ama şampiyon olcak bu sene abdulah hanci

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Klasik bir sezon Fenerbahçe her zaman ilk hafta iyidir, ara transfer döneminde düşer ardından Galatasaray şampiyon olur.
futbol ak GIF

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk galatasaray çok iyi kadro topladı yani avrupa da olsaydı finallere gidebilirdi bence,bu sene de şampiyon olur gibime geliyor

Üye
3 HİZMET YILI
Galatasaray açık ara önde gibi duruyor ama beşiktaş da durumu zorlayabilir ama tahminim ve hissime göre galatasaray olur diye düşünüyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir galatasaraylı olarak tabiki kendi takımımı seçeceğim umarım şampiyon galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...