Normalde Kablonet derdim fakat yeni zamlardan dolayı ve son 1 ayda 5 kere internet kesilmesi ve yavaşlaması nedeniyle tercih etmeni tavsiye etmem tabi her yerde aynı sorun varmıdır bilemem. Fakat netspeed veya türknet şuanda gerçekten çok iyi hizmet veriyor arkadaşımın evinde Türknet var 100mbps internet kullanıyor ve hem düşük ping hem de hızlı internet hizmeti sunuyor ve memnunlar
hocam vallaha açıkcası ttneti kullanıyorum vede çok pişmanım kullandığıma aşırı yavaş ve donuyor turkneti tercih etmenini öneririm sözleşmem bitince bende geçiş yapıcam turknete
alt yapı varsa TURKCELL SUPERONLINE fazlasıyla iyi hem teknik destek ekibi olsun hem de modemleri olsun üst düzey 100 mbit istenen hızı da tamı tamına alıyorum
Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Turkcell SuperOnline kullanıyorum. Zaman zaman her İSS'de olduğu gibi sıkıntı çıkarıyorlar ama fiber altyapısı ve müşteri hizmetleri çok güzel bir şekilde çalışıyor. Ben memnunum ve eğer altyapınız varsa diğer İSS'na nazaran öneriyorum.
turknet kesinlikle müşteri hizmetlerine arayıp ulaşma falan eskilerde kaldı hiç değilse problemi direk yönlendiriyorlar tamamen göz boyama diğer şirketler yaptıkları tek şey konuşmak
Zamanında çok fazla değişikliğe gittik şuan malum fiyatlardan dolayı TürkNet kullanıyoruz işimizi görüyor abim Mimarlık okuyordu yeni mezun oldu her hafta çok yüksek gblı projeler yüklüyordu hocalara o zaman bile çok fazla bi yavaşlama olmuyordu