Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:3
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
google'da 1 numaralı netspeed diyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Normalde Kablonet derdim fakat yeni zamlardan dolayı ve son 1 ayda 5 kere internet kesilmesi ve yavaşlaması nedeniyle tercih etmeni tavsiye etmem tabi her yerde aynı sorun varmıdır bilemem. Fakat netspeed veya türknet şuanda gerçekten çok iyi hizmet veriyor arkadaşımın evinde Türknet var 100mbps internet kullanıyor ve hem düşük ping hem de hızlı internet hizmeti sunuyor ve memnunlar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hocam vallaha açıkcası ttneti kullanıyorum vede çok pişmanım kullandığıma aşırı yavaş ve donuyor turkneti tercih etmenini öneririm sözleşmem bitince bende geçiş yapıcam turknete

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
alt yapı varsa TURKCELL SUPERONLINE fazlasıyla iyi hem teknik destek ekibi olsun hem de modemleri olsun üst düzey 100 mbit istenen hızı da tamı tamına alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
türknet bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
En iyi alt yapı Türknetin bence hem fiyat olarak verdiği hizmete göre uygun

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Turkcell SuperOnline kullanıyorum. Zaman zaman her İSS'de olduğu gibi sıkıntı çıkarıyorlar ama fiber altyapısı ve müşteri hizmetleri çok güzel bir şekilde çalışıyor. Ben memnunum ve eğer altyapınız varsa diğer İSS'na nazaran öneriyorum.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum ne bir sıkıntı yaşadım ne yavaşlama stabil hiç bir sıkıntı çıkarmadı o yüzden TürkNet kraldır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yıllardır Türknet Kullanıyorum çok memnunum isterseniz referans kodu verebilirim :) 1 ay bedava kullanırız

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Türknet en iyisi diğerleri yalan.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
turknet kesinlikle müşteri hizmetlerine arayıp ulaşma falan eskilerde kaldı hiç değilse problemi direk yönlendiriyorlar tamamen göz boyama diğer şirketler yaptıkları tek şey konuşmak

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zamanında çok fazla değişikliğe gittik şuan malum fiyatlardan dolayı TürkNet kullanıyoruz işimizi görüyor abim Mimarlık okuyordu yeni mezun oldu her hafta çok yüksek gblı projeler yüklüyordu hocalara o zaman bile çok fazla bi yavaşlama olmuyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...